Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan dolgoztátok fel azt,...

Hogyan dolgoztátok fel azt, ha nagyon tetszett valami, de nem tudtátok megvenni? Vagy mivel vigasztaltátok magatokat?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy röhejes dolog, és, hogy hülyeség is, de nagyon bánt az, hogy tetszenek ruhák, táskák, cipők, stb, amiket sajnos nem tudok megvenni.....:(

Nyílván a világ ettől még nem dől össze, és ez legyen a legnagyobb problémám, de akkor is rossz érzés, mert nem volt ez mindig így......

Hogyan dolgoztátok fel azt, ha nagyon tetszett valami, de nem tudtátok megvenni?

Valószínűleg hülye vagyok, hogy ilyen dolgokkal foglalkozom, de kérlek Titeket, hogy normálisan válaszoljatok!

2022. szept. 15. 23:26
1 2
 11/19 NTBS ***** válasza:
71%
Nem nézek meg olyat, amire nincs szükségem vagy pénzem.
2022. szept. 20. 15:28
 12/19 anonim ***** válasza:
84%

Mivel nem vagyok divatmajom és racionálisan gondolkodom, nem nagyon volt ilyen. Túlárazott dolgok nem kellenek ami meg igen, azt kigazdálkodom.

Egyszer volt, hogy nagyon tetszett egy teáskészlet, de nem tudtam megvenni. Nem azért, mert nem volt rá pénzem, hanem mert díszként volt kitéve a teaházban és nem akarták eladni. Na, az azért egy darabig frusztrált. Bár ki tudja, ha mondok egy meredek árat, lehet ideadták volna...

2022. szept. 20. 21:49
 13/19 anonim ***** válasza:
78%

Azokhoz tudok csatlakozni,akik a megelőzésre szavaznak. Amiről nem tudsz,az nem fáj. Mondom ezt úgy, hogy én is imádom a szép ruhákat, a divatot.

Gyerekkorombann,meg tiniként volt hasonló érzésem, mint neked. Attól tudtam elkenődni,hogy más lányok az osztályban, tánccsoportban milyen jó göncökben járnak és Budapestre járnak vásárolni (vidékről származom), és hogy nekünk ilyenkre sosem lesz pénzünk. Szerettem volna én is csinos lenni, gyakran álmodtam róla, hogy szép ruhában vagyok. De nem volt bennem harag vagy neheztelés, tudtam, hogy ez miért van, elfogadtam.

Lehet klisé, de idővel megtanulja az ember, hogy nem ez a legfontosabb . Persze,a jó közérzethez szerintem hozzá tud tenni,ha számodra esztétikusan öltözöl fel.

Szerintem érdemes second hand opciókat is keresni, néha nagyon olcsón igazi kincsekre lehet bukkanni. Ne csüggedj, legrosszabb esetben próbálj meg gyűjteni rá.

2022. szept. 21. 12:31
 14/19 anonim ***** válasza:
71%
Bennem ez megaától elmúlt, mikor látom milyen undorító emberek mászkálnak az utcán. Ilyenkor mindig féltettema szép ruhámat, nehogy közel jöjjenek hozzám. Azóta kínaiban vásárolok és már nem érdekel. Külföldre fölöltözök szépne, de országon belül csakis kínai mackó. - egy gépészmérnök
2022. okt. 17. 12:01
 15/19 anonim ***** válasza:
88%
Vettem helyette olyasmit, amit ki tudok fizetni, pl. 2 túrórudit. 😂 Így most már bele se férek azokba a ruhákba, amikről álmodtam, úgyhogy semmi probléma. 😂
2023. jún. 4. 12:45
 16/19 anonim ***** válasza:
84%
Még soha nem fordult velem ilyen elő. Miért ne tudtam volna megvenni?
2023. júl. 14. 22:17
 17/19 anonim ***** válasza:
25%

"Ebben igazad van, de elég ha a városban elhaladok egy ruhabolt kirakata mellett...😔"

Kérdező, te ilyen maradi vagy, hogy még boltban vásárolsz?

2023. júl. 15. 11:38
 18/19 anonim ***** válasza:
72%
Velem ritkán fordul elő ilyen. Általában racionális alapon döntök. Csak azt veszem amire valóban szükségem van, és akkor próbálom azt venni ami tetszik, figyelembe véve az ár-érték arányt. Mondjuk abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy meg tudom venni amire tényleg szükségem van. De csak azért soha nem veszek meg valamit mert tetszik. Előtte mindig megvizsgálom, hogy valóban szükségem van-e rá. A legtöbbször kiderül, hogy nem. Például tudnék venni egy újabb autót ami tetszik, de van egy öreg vasam ami megbízhatóan teszi a dolgát, tehát nincs szükségem újra. Maga a gondolat megnyugtat, hogy meg tudnám venni az újat.
2023. dec. 12. 12:39
 19/19 anonim ***** válasza:
23%
Ha szingli vagy kimész nyáron olaszba beülsz egy bárba mindennap, pár hét alatt horograakad egy közalkalmazott digó aki Milánóba felöltöztet leápolgat aztán jöhetsz haza mint egy díva! A többit majd felszárítja a szittya napsütés! Sok huszonéves pályakezdő csaj csinálja ezt! Még délolaszba is sikerült összefussak egyel tavaly hazafele tartva (mi erre az esély?) Aztán azt kamuzta, hogy fitneszedző meg hogy éppen most ért véget egy kapcsolata közbe simán aranyásó volt alig 22 évesen!
2024. jan. 29. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!