Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti hogyan vigasztaltátok...

Ti hogyan vigasztaltátok magatokat a "várakozás" időszakában?

Figyelt kérdés
Arra gondolok itt ezalatt, hogy én és párom is szeretnénk gyereket, bennem meg tényleg extra erősen bekapcsolt már ez az érzés, de élethelyzetem szempontjából minimum még 2-3 évet várni kellene (egyetem befejezese, saját lakás stb), mert így logikus és így tudnánk a legjobb feltételt megteremteni a kicsinek, de egyszerűen már minden kisbabás dologtól kb elsírom magamat és nagyon tartanék már ott. Ti mivel vigasztaltátok /tereltétek el a figyelmeteket ilyenkor?

2018. nov. 18. 16:52
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos tényleg baromi nehéz, én is nagyon szeretném már, de nálunk az is sokat ront a helyzeten hogy a párom szülei utálnak, pedig már több mint 4 éve együtt vagyunk. Mi már mindketten dolgozunk, csak hát még kicsit szeretnénk gyűjtögetni.

Van,hogy azzal próbálom elterelni a figyelmem, hogy sokat dolgozom, igyekszem minél többet kikapcsolódni. Ez picit segít.

2018. nov. 18. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!