Gyerekorvosi várakozás közben magad elé engeded azt, aki csak táppénzes papírért vagy receptért jön?
Nálunk nem írja meg előre, hanem amikor bemegy az, aki kéri a papírt, akkor állítják ki.
Pénteken 5 embert engedtem így magam elé majdnem egy órával tovább tartott amíg ott voltunk ezért. Lassan megy a papírtöltés nálunk.
Gáz, ha én nem akarok + 1 órát betegekkel teli rendelőben ülni? Ráadásul, amikor én voltam ilyen helyzetben és még terhes is voltam a kisebbel, senki nem engedett előre.
Nálunk is úgy van, hogy aki csak receptért vagy papírért megy, az telefonon szól és megmondják neki, mikorra mehet érte, van egy kis ablak, ott adják ki. Mondjuk a mi gyerekorvosunknál irigylésre méltó a rendszer alapból is. Ha beteg a gyerek, odatelefonálok, és előre megmondják az aznapi rendelésen hány óra hány percre menjek, és be is tartják. Szerintem még tíz percet sem vártam soha, pedig már két éves múlt a fiam. Az én emlékeimben még élénken él a gyerekkorom, amikor alap volt, hogy doki rendelési idő kezdete után 30-40 perccel érkezik csak meg és minimum két-két és fél órát kellett várni.
Az említett esetben egyébként én a "cipzár" módszer híve lennék. Egy beteg, egy papíros, egy beteg, egy papíros, mert az sem normális, hogy a beteg gyerek vár plusz egy órát.
Amikor nekem kell recept, akkor odatelefonálok előtte. Nem szoktam bemenni, mert behívnak ha látják, hogy ott vagyok.
Ha pedig beteg a kisfiam, akkor szintén telefonálok időpontért, mert nekem sincs kedvem órákat várni a rendelőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!