Gyerekorvosi várakozás közben magad elé engeded azt, aki csak táppénzes papírért vagy receptért jön?
Helyzetfüggő, ha csak egy mezei náthával megyünk, akkor előreengedem, ha viszont valami komolyabb problémával, ami esetleg kellemetlen is lehet idegen helyen (hányós-hasmenős dolog vagy láz), akkor sajnálom, de nem engedek előre senkit, ilyen esetben a gyermekem az első.
Egyébként nálunk is oda lehet telefonálni ha csak recept kell, telefonban alaposan kikérdeznek (kinek, miért, mennyi satöbbi), aztán csak be kell menni érte, az asszisztens kinyújtja a papírt és mehetünk Isten hírével. Nem értem, hogy az alapból is eléggé döcögősen működő egészségügyi ellátást miért kell még ilyenekkel is hátráltatni..
mármint ezt arra értem, ahol nem lehet telefonon előre receptet kérni, hanem csak ott helyben lehet elintézni a dolgot.
utolsó voltam
le lehet pontozni, de beteg gyerekkel nem engedném előre. ő is 5 percet van bent, mi is. na jó, mi 7 percet...
de nálunk szerencsére nincs ilyen, aki receptért jön, az az asszisztenshez jön, az orvoshoz "másik" sor van. na meg azért inkább az egészséges rendelésre mennek ilyennel, nem is értem, hogy egészséges gyereket miért visznek le betegek közé, mikor egy másik ajtónál nem köhögik telibe a gyereket és ugyanúgy megkapja a receptet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!