Hogyan dolgoztátok fel azt, ha nagyon tetszett valami, de nem tudtátok megvenni? Vagy mivel vigasztaltátok magatokat?
Tudom, hogy röhejes dolog, és, hogy hülyeség is, de nagyon bánt az, hogy tetszenek ruhák, táskák, cipők, stb, amiket sajnos nem tudok megvenni.....:(
Nyílván a világ ettől még nem dől össze, és ez legyen a legnagyobb problémám, de akkor is rossz érzés, mert nem volt ez mindig így......
Hogyan dolgoztátok fel azt, ha nagyon tetszett valami, de nem tudtátok megvenni?
Valószínűleg hülye vagyok, hogy ilyen dolgokkal foglalkozom, de kérlek Titeket, hogy normálisan válaszoljatok!
Én mindig arra gondolok, hogy van nálam aki sokkal jobban nélkülözik és ez kicsit lelkiismeretet kelt bennem, hogy ne legyek túl mohó, így el tudok engedni egy-egy vásárlást.
(IMÁDOK VÁSÁROLNI xD)
"tetszenek ruhák, táskák, cipők, stb, amiket sajnos nem tudok megvenni"
Nem kell ilyen helyeken nézelődni, hogy metetszedjen!
Ezt nem feldolgozni kell, hanem megelőzni.
#8 - as!
Ebben igazad van, de elég ha a városban elhaladok egy ruhabolt kirakata mellett...😔
Amire nincs pénzem, arra nincs, kis koromban megtanultam, nem kaphatok meg mindent. Ilyenkor nem érzem rosszul magam, hanem határaimon belül választok más terméket.
Sok esetben van rá a pénzem, de sajnálom kiadni rá és inkább ésszerűség határán belül vásárolok. Nálad szerintem a munkahelyváltás is segítség lehet, mert egy pár 100e forintos ruhát éves szinten megengedhetnél magadnak, avagy egy pénzügyi tréning, hogy jobban kezeld pénzügyeid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!