Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan dolgoztátok fel azt,...

Hogyan dolgoztátok fel azt, ha nagyon tetszett valami, de nem tudtátok megvenni? Vagy mivel vigasztaltátok magatokat?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy röhejes dolog, és, hogy hülyeség is, de nagyon bánt az, hogy tetszenek ruhák, táskák, cipők, stb, amiket sajnos nem tudok megvenni.....:(

Nyílván a világ ettől még nem dől össze, és ez legyen a legnagyobb problémám, de akkor is rossz érzés, mert nem volt ez mindig így......

Hogyan dolgoztátok fel azt, ha nagyon tetszett valami, de nem tudtátok megvenni?

Valószínűleg hülye vagyok, hogy ilyen dolgokkal foglalkozom, de kérlek Titeket, hogy normálisan válaszoljatok!

2022. szept. 15. 23:26
1 2
 1/19 anonim válasza:
100%

Én mindig arra gondolok, hogy van nálam aki sokkal jobban nélkülözik és ez kicsit lelkiismeretet kelt bennem, hogy ne legyek túl mohó, így el tudok engedni egy-egy vásárlást.

(IMÁDOK VÁSÁROLNI xD)

2022. szept. 16. 00:06
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Én annak idején mikor semmit se vettek meg nekem szüleim, akkor egy idő után már megtanultam leszarni a dolgokat, ezt agykontrollal értem el gyerekként. Mindig azt mondogattam magamban, hogy de nem dőlik össze a világ, lehet ilyen dolgok nélkül is élni. És inkább hálát adtam, hogy van net, ahol tudtam barátkozni. Később persze sokkal rosszabbak lettek a dolgok, meg abban is akadályoztak szüleim, hogy pénzt keressek, arról nem beszélve, hogy el is lopták a pénzemet. Az élet megtanított arra, hogy mindig van sokkal lejjebb és mindig van sokkal feljebb.
2022. szept. 16. 01:27
 3/19 anonim ***** válasza:
48%
Medior fejlesztokent akartam venni egy Aston Martint, de rajottem, hogy egyelore felejtos. Azzal vigasztaltam magam, hogy senior poziban mar megengedhetem magamnak, igy is lett, 2 ev mulva rohogve kifizettem.
2022. szept. 16. 01:34
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Még se nézek olyat amire nincs pénzem
2022. szept. 16. 05:53
 5/19 anonim ***** válasza:
84%
Utoljara talan 10 eves koromban ereztem ilyent.
2022. szept. 16. 07:26
 6/19 anonim ***** válasza:
90%
Marmint akkor bantott utoljara a gondolat, hogy nem tudom megkapni. :D
2022. szept. 16. 07:27
 7/19 anonim ***** válasza:
95%
Sose volt ilyen, azert dolgozok h meg tudjam venni amit akarok
2022. szept. 16. 08:36
 8/19 anonim ***** válasza:
87%

"tetszenek ruhák, táskák, cipők, stb, amiket sajnos nem tudok megvenni"

Nem kell ilyen helyeken nézelődni, hogy metetszedjen!

Ezt nem feldolgozni kell, hanem megelőzni.

2022. szept. 16. 10:50
 9/19 A kérdező kommentje:

#8 - as!

Ebben igazad van, de elég ha a városban elhaladok egy ruhabolt kirakata mellett...😔

2022. szept. 20. 02:04
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Amire nincs pénzem, arra nincs, kis koromban megtanultam, nem kaphatok meg mindent. Ilyenkor nem érzem rosszul magam, hanem határaimon belül választok más terméket.

Sok esetben van rá a pénzem, de sajnálom kiadni rá és inkább ésszerűség határán belül vásárolok. Nálad szerintem a munkahelyváltás is segítség lehet, mert egy pár 100e forintos ruhát éves szinten megengedhetnél magadnak, avagy egy pénzügyi tréning, hogy jobban kezeld pénzügyeid.

2022. szept. 20. 07:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!