Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit mond el rólam, ha 27 éves...

Mit mond el rólam, ha 27 éves koromban a plüss kutyámnak beszélve vigasztaltam meg magam tegnap?

Figyelt kérdés
27 éves srác vagyok. Nem vagyok mostanában elégedett az életemmel, nem vittem, annyira, mint szerettem volna, vagy, ahogyan elképzeltem. Nem vagyok elégdett a munkahelyi teljesítményemmel, sok ott a stressz, nem minden feladatot tudok jól ellátni. Viszont nem tudom, hogy enélkül az állás nélkül mi lenne velem. Tegnap munka után idegileg kierültem, és cseteltem a szülői háztól már elköltözött öcsémmel. Viszont eközben elsírtam magam, és a plüsskutyámat ölelgetve, és azt mondogatva, hogy "ne sírj, kutyus, nincs semmi baj kutyus" próbáltam magamat vigasztalni. a vigasztaló szavakat a plüsskutyámnak címezve. Mennyire furcsa, ez a gyermeteg viselkedés a részemről, hogy idegi kimerülés esetén így nyugtatom magam? A plüsseimmel alszom akkor is, ha jól vagyok. De most egy mélyebb kilátástalanabb időszakban vagyok, és úgy érzem még inkább gyermeteg lettem.

2020. dec. 8. 12:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
14%
Szőranya.
2020. dec. 8. 12:46
 2/11 anonim ***** válasza:
18%

Egy pici hibát véltem felfedezni a szövegedben:

"27 éves srác vagyok" helyett "7 éves LÁNY vagyok".

Többi stimmel.

2020. dec. 8. 12:52
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Sajnállak.

Nagyon magad alatt lehetsz.

Talán csak kicsit jobb lett volna gyereknek lenni az adott pillanatban.Akkor nem volt ennyi teher rajtad.

2020. dec. 8. 12:59
 4/11 anonim ***** válasza:
93%
azt, hogy baromi magányos lehetsz
2020. dec. 8. 12:59
 5/11 anonim ***** válasza:
29%
Az hogy 27 évesen még mindig egy kissrác vagy és nem egy férfi.
2020. dec. 8. 13:00
 6/11 anonim ***** válasza:
79%

Ugyan. 27 éves vagy mivel lennél elkésve? Hidd el 20 évvel idősebb emberek is van hogy szakmát tanulnak újra vagy egyetemen kezdenek tanulni. Sőt volt 70x éves évfolyamtársam is fősulin.

Szóval mivel is vagy elkésve?

Ha netalántán ma holnap úgy határozol hogy kutató akarsz lenni azzal sem vagy elkésve.

Az sem necces hogy a plüss kutyáddal vigasztaltad magad mindenkinek megvan a streszmentesítő technikája. A plüss amúgy is puha ergo a puha plüss ha az arcodhoz ér akkor alapból kellemes érzést vált ki ami boldogság hormont termel és ami nyugtató hatású is.

Amúgy miért nem szedsz most magne-b6-ot, b- komplexet, c-vitamint. Es időnként ihatsz kamilla teát citromfűvel de a citromfűből csak nagyon keveset mert ugy nyugtat.

A következő tanácsom hogy ne ostorozd magad.

A következő hogy: aludni, aludni , aludni, min. 2 liter folyadékot inni.

Nyugtató illó olajat cseppenteni a párologtatóba.

Zenét bekapcsolni de vmi kellemes vidám nyugtató zenét de ne bömböltesd csak csöndes háttér zeneként.

Fehér zajt is bekapcsolhatsz attól elalszol kb. 10 perc alatz. És stb és stb.

2020. dec. 8. 13:01
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem életkor, hogy mikor férfi.

Had érezzen úgy ahogy.

2020. dec. 8. 13:01
 8/11 anonim ***** válasza:
69%
* attól elalszol kb. 10 perc alatt
2020. dec. 8. 13:02
 9/11 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem inkább cuki, mint ciki :)

És ha nem teregeted ki a gyk-ra, akkor nem is tudja senki.

De ha ez megvigasztal, akkor csináld, mindenkinek más lehet a stresszoldó trükkje.

Csak ne ragadj bele a helyzetbe.

2020. dec. 8. 14:15
 10/11 anonim ***** válasza:

Ha senki sem látja, akkor ezzel semmi gond nincs. Én pl csak ugy tudok elaludni, hogy ölelem a párnámat. Vagy ha a mellkasomon hagyom.

21/F

2020. dec. 18. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!