Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit mond el rólam, ha 27 éves...

Mit mond el rólam, ha 27 éves koromban a plüss kutyámnak beszélve vigasztaltam meg magam tegnap?

Figyelt kérdés
27 éves srác vagyok. Nem vagyok mostanában elégedett az életemmel, nem vittem, annyira, mint szerettem volna, vagy, ahogyan elképzeltem. Nem vagyok elégdett a munkahelyi teljesítményemmel, sok ott a stressz, nem minden feladatot tudok jól ellátni. Viszont nem tudom, hogy enélkül az állás nélkül mi lenne velem. Tegnap munka után idegileg kierültem, és cseteltem a szülői háztól már elköltözött öcsémmel. Viszont eközben elsírtam magam, és a plüsskutyámat ölelgetve, és azt mondogatva, hogy "ne sírj, kutyus, nincs semmi baj kutyus" próbáltam magamat vigasztalni. a vigasztaló szavakat a plüsskutyámnak címezve. Mennyire furcsa, ez a gyermeteg viselkedés a részemről, hogy idegi kimerülés esetén így nyugtatom magam? A plüsseimmel alszom akkor is, ha jól vagyok. De most egy mélyebb kilátástalanabb időszakban vagyok, és úgy érzem még inkább gyermeteg lettem.

2020. dec. 8. 12:43
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Áh nem is tudok mit mondani. Magad alatt vagy
2020. dec. 27. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!