Ha megtudok élni a hobbimból, de vagy 100.000-rel kevesebbet keresek az nem jobban megéri, ha úgy fogom fel, hogy a hobbimra költök havi 100.000-ret?
Figyelt kérdés
2022. aug. 31. 18:05
1/6 anonim válasza:
És most költesz a hobbidra 100k-t?
A megélhetés szempontjából az számít mennyi pénz jut a... megélhetésre.
2/6 anonim válasza:
Ha meg tudsz élni a hobbidból is, akkor szerintem megéri. Sokkal jobb élete van annak, aki azt csinálja, amit szeret, sajnos az emberek nagy része nem olyan munkát végez, ezer is van annyi depressziós, idegbeteg ember. Túl sok időt tölt az ember munkával ahhoz, hogy olyan csináljon, ami bem érdekli. Mégis rákényszerülnek erre sokan. Becsüld meg, ha te meg tudsz belőle élni, szerintem ennyit megér, amíg elég a bevételed.
4/6 anonim válasza:
Csak annyit tudok hozza tenni, hogy nekem nem erne meg. De az a lenyeg, hogy Neked megerne-e.
5/6 anonim válasza:
Attól függ hogy mennyi az annyi. Ha keresnél egymilliót és így csak 900 ezret akkor szuper. De ha keresnél 250.000-et és így csak 150.000-ret akkor nem szerencsés választás.
6/6 anonim válasza:
Attól függ, hogy a másik forrásból a 100 ezret mekkora erőbedobással tudod előteremteni. Ha nem gond, hogy nem csak a hobbiddal kell foglalkozni, és nem útálod túlságosan azt a másik pénzkereső tevékenységet, akkor tutti nyerő az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!