Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi a teendő, ha kevesebbet...

Mi a teendő, ha kevesebbet kért a futár a csomag kézbesítésekor, mint amit kellett volna?

Figyelt kérdés

Utánvétes csomag volt, de nem én vettem át. Több termék volt a csomagban, és csak egynek a árát kérte el. 123 ezer helyett, csak 5990-et kért.

Mi a teendő ilyenkor? Jelezzem az eladó cég felé vagy a futár cégnek?

Lehet nekem ebből bajom?

2022. febr. 28. 23:39
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Főleg a futárnak lesz baja, de azért alapvetően elvárható a vevőtől, hogy a vételárat kiegyenlítse akkor is, ha az eladó hibájából nem került erre sor. Bíróság is megítélné, hogy fizetned kell.
2022. márc. 1. 05:20
 2/3 anonim ***** válasza:

Futárnak mi baja lenne, ha annyit kért, ami a csomagra volt írva?

Az eladó cégnek jelezd!

2022. márc. 1. 08:12
 3/3 Godaime válasza:
0%
Annyit vagy köteles fizetni amennyi a csomagon szerepelt. Ha ott egy termék ára volt feltüntetve csupán annak ellenére is, hogy többet kaptál, akkor örülj. Ne hívj fel senkit, ha nekik bajuk van veled majd megkeresnek, bár kétlem, hogy bármi is lenne belőle.
2022. márc. 1. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!