Anyagilag becsődöltem, honnét szerezzek pénzt?
"Hát pedig dolgozni kell.Ez van.Üdv a Föld nevű bolygón."
Írtam, hogy keresek munkát, ha nem olvastad volna a hozzászólásomban. Ez a válasz csak üres provokáció, segíteni egyáltalán nem akarsz, ennek ellenére 97%-os hasznossága van a válaszodnak, pedig az értéke a valóságban egy hatalmas nulla!
"Eléggé elterjedt szokás, hogy munkáért kap az embert pénzt. Nincs semmid, nem tudom milyen tippeket vársz"
Segítő tippet, vagy néhány "Bocsi, de szerintem nincs megoldás" is elég lett volna.
"Nézd, aki anyagilag rottyon van, az nem engedheti meg magának a luxust, hogy tanulgasson és válogasson a munkában."
Igen, hatalmas luxus az, hogy az ember esti suliban tanul és keres mellé egy passzoló állást. Ez olyan hatalmas luxus, amit Várkonyi Andi is megirigyel. Szerintem ott is fogja hagyni Lölőt, hogy velem élje az álom életet.
"De ha olyan nagy szarban vagy,bármit elvállalsz"
Igen, ha már utca fenyegetne kénytelen lennék hanyagolni a tanulmányaimat, de egyébként nincs akkora baj, van hol laknom szerencsére. A tanulmányaim csak nagyon végső esetben rakom félre.
"Én elhiszem,hogy mindenki sok pénzt akar keresni,sok szabad idővel,kevés munkával."
Jó lenne, de aki elégedetlen, az nem amiatt elégedetlen, mert nem keres milliókat napi 5 perc munkával.
Mindenkinek köszönöm a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!