Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Információt szeretnék a...

Információt szeretnék a Credit Service (Pénzügyi Szolgáltató) Zrt-ről! Elérhetetlenek! Becsődöltek?

Figyelt kérdés
Autóhitelünk van nálunk, ami novemberben lejár(na). Rendszeresen és időre fizető ügyfelek vagyunk. Minden hónap 5-ig kell befizetni a törlesztőt postai csekken. Ebben a hónapban nem jött csekk. E-mailre, faxra nem válaszolnak, telefont nem veszik fel. Több, mint 1 hete próbáljuk elérni őket.
2013. jún. 6. 14:52
 1/4 anonim ***** válasza:

Még ne örülj előre..

Írj nekik nagyon hivatalos levelet, hogy nem kaptad meg a csekket, és hiába próbálkoztál telefonon, stb. nem sikerült elérned. Küldjenek azonnali hatállyal.

Ezt pedig úgy add fel, hogy nyoma maradjon. Ezekben nem vagyok jó, de ajánlott, expressz, mit tudom én. És akkor tudod bizonyítani, hogy nem rajtad múlt, ha esetleg csak a cég trükközne azért, hogy később büntivel megsarcolhasson.

2013. jún. 6. 15:16
 2/4 anonim ***** válasza:

A levelet feladóvevény kitöltésével tértivevényesen add fel elsőbbségivel. Így biztosan nyoma marad és hamar megkapják. Lehet csak egy egyszerű csalást akarnak elkövetni és jogtalanul akarnak késedelmi díjakat meg minden szir-szart rád terhelni, mert látják, hogy úgy is becsületes ügyfél vagy.

Remélem sikerrel jársz és nem mentek csődbe.

2013. jún. 7. 18:20
 3/4 A kérdező kommentje:
Igen, ezeket megtettük. Most olvastam egy másik ügyfél levelét, hogy egy új cégnek adták át és vele már felvették a kapcsolatot. Hát várjuk mi is. Köszönöm szépen a válaszokat!
2013. jún. 8. 12:59
 4/4 anonim válasza:
Szia, esetleg meg tudnád adni melyik cég vette át a Credit sevice-t? Mert nekem is beszélnem kellene velük nagyon fontos ügyben, de úgy látom ez a cég megszűnt.
2014. jan. 2. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!