Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Anyagilag becsődöltem, honnét...

Szabadság man kérdése:

Anyagilag becsődöltem, honnét szerezzek pénzt?

Figyelt kérdés

2022. aug. 24. 14:48
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
96%

Munka

Plazmaadás

Eladod a cuccaid

Munka

2022. aug. 24. 14:50
 2/18 A kérdező kommentje:

Jó gyorsan érkezett a válasz.

A probléma a munka kereséssel az, hogy nem felel meg akármilyen meló a számomra, ugyanis suliba fogok járni délutánonként. Olyan munka alig van, ami nekem megfelelne. A legtöbb helyről mégcsak nemis válaszolnak.

Vérplazma adástól nagyon félek, nem olvastam róla sok jót. De ha végső soron nem lesz más lehetőség, akkor bevállalom.

Nincs eladni való cuccom.

A ruháimat nem adom el, ami van cuccom az vagy nem ér semmit, vagy szükségem van rá. Tudom hihetetlen, de ez van.

Este még felnézek, addig várok még tippeket, hátha valaki ír olyasmit, amire nem gondoltam még.

2022. aug. 24. 14:59
 3/18 anonim ***** válasza:
90%
Hát pedig dolgozni kell.Ez van.Üdv a Föld nevű bolygón.
2022. aug. 24. 15:19
 4/18 anonim ***** válasza:
94%
Eléggé elterjedt szokás, hogy munkáért kap az embert pénzt. Nincs semmid, nem tudom milyen tippeket vársz
2022. aug. 24. 15:29
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Részmunkaidő, akár diákmunkában. Gyorséttermekben, vagy hipermarketeknél árufeltöltői és pénztárosi pozíciókra például mindig van felvétel.

Plazmaadás kb olyan élmény, mint egy vérvétel, felesleges félni tőle.

"Nincs eladni való cuccom." - pl korábbi telefonod sem, ami még működik? Karóra, ékszer, régebbi műszaki cikk, mint pl mp3 lejátszó?

2022. aug. 24. 15:36
 6/18 anonim ***** válasza:
83%
Kaparós sorsjegy-vagy bejön, vagy nem. De ez biztos.
2022. aug. 24. 15:37
 7/18 anonim ***** válasza:
14%
Contractorkent magadnak osztod be az idodet vagy nezel valami full remote jobot.
2022. aug. 24. 15:49
 8/18 anonim ***** válasza:
95%

Nézd, aki anyagilag rottyon van, az nem engedheti meg magának a luxust, hogy tanulgasson és válogasson a munkában.

Ha tanulni is akarsz meg pénzt keresni is, akkor ott a levelező tagozat, a diákmunka, a részmunkaidő, meg az onlyfans

2022. aug. 24. 16:20
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyetemi éveim alatt dolgoztam, szar volt, mert szorgalmi időszakban alig volt szabadidőm, sokkal kevesebb nyári szünetem volt (max 1 hét), de valamiből meg kell élni. Hogyha nincs megtakarításod nincs választásod, szükséged a rendszeres jövedelem.
2022. aug. 24. 17:17
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
hmm, akkor dolgozz éjszaka, a suli után. Legtöbb helyen 22-től kezdődik ez éjszakai műszak. Ki van zárva, hogy te 22kor még tanulj valahol.
2022. aug. 24. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!