Anyagilag becsődöltem, honnét szerezzek pénzt?
Munka
Plazmaadás
Eladod a cuccaid
Munka
Jó gyorsan érkezett a válasz.
A probléma a munka kereséssel az, hogy nem felel meg akármilyen meló a számomra, ugyanis suliba fogok járni délutánonként. Olyan munka alig van, ami nekem megfelelne. A legtöbb helyről mégcsak nemis válaszolnak.
Vérplazma adástól nagyon félek, nem olvastam róla sok jót. De ha végső soron nem lesz más lehetőség, akkor bevállalom.
Nincs eladni való cuccom.
A ruháimat nem adom el, ami van cuccom az vagy nem ér semmit, vagy szükségem van rá. Tudom hihetetlen, de ez van.
Este még felnézek, addig várok még tippeket, hátha valaki ír olyasmit, amire nem gondoltam még.
Részmunkaidő, akár diákmunkában. Gyorséttermekben, vagy hipermarketeknél árufeltöltői és pénztárosi pozíciókra például mindig van felvétel.
Plazmaadás kb olyan élmény, mint egy vérvétel, felesleges félni tőle.
"Nincs eladni való cuccom." - pl korábbi telefonod sem, ami még működik? Karóra, ékszer, régebbi műszaki cikk, mint pl mp3 lejátszó?
Nézd, aki anyagilag rottyon van, az nem engedheti meg magának a luxust, hogy tanulgasson és válogasson a munkában.
Ha tanulni is akarsz meg pénzt keresni is, akkor ott a levelező tagozat, a diákmunka, a részmunkaidő, meg az onlyfans
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!