Miért lett ilyen drága a gluténmentes kenyér?
Figyelt kérdés
1 hete a 300g gluténmentes schär szeletelt kenyér 800ft volt az ecofamily-ben. Ma már 1240ft.2022. aug. 22. 16:41
2/8 anonim 

válasza:

Menj máshova.
Van ahol most se drágább!
3/8 anonim 

válasza:

Tavaly májusban legolcsóbb tejsavó kilója 3000 forint volt most 7000 ft. És azt mondják nincs 20%-nál nagyobb infláció...
4/8 anonim válasza:
Mert a gluténkiszedők nem dolgoznak olcsón. Én mikor gluténkiszedő voltam, minden napra elkértem 30 ezret.
6/8 A kérdező kommentje:
Infáció már a 800ft-os árban is benne volt. Pár hónapja 690ft 30dkg kenyér.
2022. aug. 22. 17:18
7/8 A kérdező kommentje:
Infláció
2022. aug. 22. 17:19
8/8 anonim válasza:
A Penny saját márkás barna gluténmentes kenyere finomabb, mint a Schär, és lényegesen olcsóbb. Az infláció persze annak az árán is érződik. 850 körül van most egy csomag, 25 dkg. Tömény, kevesebbet eszik belőle az ember, mint a Schärből. A Lidl hasonló kenyere is jó, de nem mindig kapható. Sajnos a normál kenyér ára is az égben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!