Ezzel a befektetéssel nagy hibát követtem el?
#9 vagyok. Igen, járhattál volna jobban is, de ne úgy nézd. Az egyik állampapír ennyit hozott, a másik kevesebbet. A fizudon, amit benntartottál Fontban, meg még többet nyertél.
Viszont én már nem váltanám vissza a MÁP+ot Fontba, hanem abból is PMÁP, és valamennyit hagynék hogy legyen miből költeni amikor jövök haza látogatóba. De nem biztos, hogy ez a jó döntés, és azt is megértem, hogy a valutában jobban bízol, csak én úgy lennék vele, hogy jön onnan továbbra is a pénz, lesz elég Fontod. Vagy ha már váltok akkor Euro.
De ezeket neked kell eldöntened, mégiscsak te kerested azt a pénzt :)

10:
Nem az a baj, hogy nincs szerencséd, hanem nem olvasol utána a dolgoknak és tudás nélkül fektetsz be.
Magyarországon élőknek jó az állampapír, mert könnyen hozzáférhető és jobb befektetésben tartani a pénzt némi infláció kompenzálásért. Jobb mint a bankban tartani hogy lassan értéket veszítse.
Állampapíron csődközeli helyzetben lehetséges jelentősen nyerni, ilyenkor viszont a kockázat is nagyobb.
Kriptot elég lutrinak tartom, hiszen hogyan hoz profitot? Árfolyama attól függ mennyien használják, ilyen erővel bármilyen valós valutába is átválthatod a pénzed és szurkolsz, hogy lenyomja a többit, kb ugyanott leszel, csak jelenleg kripto a trendi.
Mielőtt tőzsdén befektetsz azt javaslom olvass utána dolgoknak, hiszen ahogy látod, lehet rajta bukni. Kezdetnek ott van Graham: Intelligens befektető könyve, illetve sok más hasznos könyv vagy youtube csatorna. Hogyha erre nem vagy hajlandó, akkor tényleg csak a szerencsén múlik nyersz vagy veszítesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!