Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Nagyim kertjében van egy...

Nagyim kertjében van egy 25-30 éves eperfa. A mostani rezsis káoszban megérné kivágni (munka+szállítási költség) és eladni tűzifaként?

Figyelt kérdés

Vastag a törzse, lenne benne skúló

a cikk, ami miatt eszembe jutott:

[link]

Lehet-e tűzifahiány, hogy még az én noname egy szem eperfámat is megvennék (hiszen nem tüzépes vagy erdész vagyok)?

2022. júl. 28. 21:23
1 2
 11/14 klimaesvillany pont hu ***** válasza:
60%
Anyósomék eperfáját tavaly télen tüzeltük el. Nagyon kemény, a hidraulikus hasító is megszenvedett vele, de jól égett.
2022. júl. 29. 15:06
 12/14 anonim ***** válasza:
66%
Ha elszáradt teljesen a fa vagyis elpusztult akkor vágd csak ki
2022. júl. 29. 20:21
 13/14 A kérdező kommentje:
Mindenhol azt írják, télen tüzifahiány lesz. Miért ne vennék meg tőlem akkor?!
2022. aug. 11. 14:59
 14/14 anonim ***** válasza:

"Mindenhol azt írják, télen tüzifahiány lesz. Miért ne vennék meg tőlem akkor?!"

Leírtam, szeretnéd még egyszer olvasni?

Megvennék, de pár ezer forintnál többre ne számíts belőle, már ha egyáltalán. Egy ez minimális mennyiség, egy olyan fából, amit nem szoktak tüzelésre használni és a vevőnek kell feldolgoznia és elszállítania.

2022. aug. 11. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!