Ez így megérné Ausztriába 1000euroért?
Figyelt kérdés
Ausztriába építkezésen heti 40 órával és hosszú rövid héttel keresnék netto 2000€. Viszont az albérlet 400€ Meg a heti haza járkálás heti 100€ Kaja kb 200€ ugyhogy marad havi 1000€. Ez megéri vagy keresek mást?2021. okt. 6. 06:41
1/9 anonim válasza:
Sok a hazajárkálás... Még akkor is ha Innsbruckból kellene hazajönni
2/9 anonim válasza:
Attol fugg, mik a celjaid, mit szeretnel elerni.
3/9 anonim válasza:
Szerintem nem rossz, plane ha bekalkulalod hogy 13 meg 14 havi fizu is jon majd.
4/9 anonim válasza:
HA előtte Senior Product owner voltál nem éri meg, ha segédmunkás, akkor igen.
5/9 anonim válasza:
Ha ez mellé kapod a 13-14. havi fizut és közel egy havi adóvisszatérítést, nem éri meg Magyarországra menni.
1000 eurót nem keresel meg 8 órában, egy műszakban, betanítottként Magyarországon.
6/9 anonim válasza:
Attól függ, bírnád-e fizikailag + nulla magánélettel, szabadidővel. Hosszú távra semmiképpen nem éri meg szerintem.
7/9 anonim válasza:
Albi 400€
Út 400+400€ oda-vissza
Kaja 200€
Ebből nem 1000€-d marad meg
8/9 anonim válasza:
Nyugat-európai viszonylatban nem éri meg 1000 euróért egy építkezésen dolgozni. Más szakképesítést nem igénylő munkákban havi 1500 eurót is félre lehet rakni, főleg Németben. Nyelvtudás viszont kell.
9/9 anonim válasza:
Azt tudom mondani, hogy en nyolc eve informatikuskent kerestem netto 2300 korul becsben, szoval jo ez. Nyilvan nem ebbol fog a kerdezo meggazdagodni, de ugrodeszkanak kivalo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!