Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan fogjak kifizetni a...

Hogyan fogjak kifizetni a magasabb villany es gaz arakat azok akik nem fernek bele az atlagba?

Figyelt kérdés

[link]

Ez szerint aki atlag felett hasznal az fizeti a 7-8xos arat. Akik igy vannak azok mar most elkezdene gyujtogetni a 140.000-es gazszamlakra?

Ja es meg egy kerdes, mit gondolnak errol azok akik a fideszre szavaztak? :)

2022. júl. 13. 18:43
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
80%

Kérdező, ne merd szidni a fideszt! /s

Èljen igazmondó Orbán… minimálbérből,

2022. júl. 13. 19:09
 2/19 anonim ***** válasza:
29%

Először is olvasd át ér értelmezd a cikket. Látom ez elsőre nem sikerült.

A többség nem fog 140e-et fizetni, mivel a átlag feletti fogyasztásra kell csak a piaci árat fizetni. Esetünkben ez 5e Ft-al jelent többet havonta.

2022. júl. 13. 19:14
 3/19 anonim ***** válasza:
70%

2-es, hát az jó, ha nálatok ez csak 5.000 ft-tal jelent többet, mert az átlag családnak bizony ennél jóval borsosabb lesz a számla.

210 kW/órát számol átlagnak, és az EON statisztikája szerint egy 4 fős család ennél jóval többet használ, kb. 280-at. Mi 310-at használunk, pedig szerintem nem élünk nagy lábon.

Nekünk kb. 2,5-szeres lesz a villanyszámlánk.

2022. júl. 13. 21:49
 4/19 anonim ***** válasza:
70%
Nálam minden villannyal megy. 480-550 kWh/hó, ha otthon vagyok, de munka miatt szálloda inkább… vagyis hopp, kata miatt kb 60% emelés minimum kéne, amit nem fog az ügyfél kifizetni, tehát nem lesz melóm.
2022. júl. 13. 22:14
 5/19 anonim ***** válasza:
73%

Csak annyit mondok, az orszagokban ahol nincs rezsicsokkentes, ott honapok ota a tobbszoros arat fizetik az emberek. Az hogy az energiaarak többszörösek, kivetelesen nem a kormany hibaja

Reggelig lehetne sorolni a kormany elbaltazott tetteit. De itt az ideje sporolni. Kevesebb lampa vilagitas, kikapcsolni, kihuzni, aramtalanitani a dolgokat ha nem mennek. Nem hagyunk bedugva toltot stb.

2022. júl. 14. 07:45
 6/19 anonim ***** válasza:
74%
minek ezen hisztizni, örülhettek hogy eddig nem ez az ár volt
2022. júl. 14. 07:47
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
5: csak az nem mindegy, hogy 500-600 eurós fizuból nyögöd ki ugyanazt az árát, vagy 2000-ből ugye. Csak ezt mindig elfelejtik hozzátenni azok, akik azt nyomják, hogy külföldönisezvan.
2022. júl. 14. 13:11
 8/19 anonim ***** válasza:
93%
6: én tudod, minek örülnék? Annak, ha nem rezsicsökkentéssel lehetne csak kinyögni a rezsit, hanem a magyarok is keresnének annyit, hogy ne küldje őket padlóra a gázszámla. Na, majd ha ez eljön, akkor hálás leszek az aktuális kormánynak. Addig hadd ne essek már hasra tőlük. Főleg, hogy a mocsok patkányok azzal nyertek választást, hogy teli pofával harsogták, hogy ők nem veszik el a rezsicsökkentést. Bezzeg a rohadt baloldal, az elvenné, rettegjetek tőlük. Aha, köszönjük, hogy megvédtek minket ismét.
2022. júl. 14. 13:14
 9/19 anonim ***** válasza:
50%

7es. Amit meg te felejtesz el mindig hogy hiaba keres kint valaki 2000eurot, ha pl egyedül el es berelnie kell egy lakast akkor o is a letminimum alatt el. Nyugaton is vannak szegenyek hiaba 2000euro a minimalber.

Ott amugy is dragabb az elet. Es nem az elelmiszerek elsosorban, hanem minden mas. Berlet, belepok, elvezeti cikkek, rezsi. Nezz mar kerlek utana hogy mennyi a rezsi itthon es kulfoldon.

2022. júl. 14. 13:39
 10/19 anonim ***** válasza:
74%
Tudom, hogy mennyi, azért mondom. Több barátom is kint él. Gondold már végig, hogy ha kb 110+rezsinél kezdődnek az albik (akkor most optimista voltam szerintem), vajon mi marad utána. Eddig még nagyon karcsún talán lehetett enni, de most majd nem lehet már azt sem. Itt vannak a nyugati árak, csak a fizetés nincs hozzá sehol.
2022. júl. 14. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!