Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha felcsapok egy Tag Heuert...

Ha felcsapok egy Tag Heuert akkor már komolyan vesznek üzleti körökben és látják hogy nem egy szimpla csóró vagyok?

Figyelt kérdés

Nyilván nem kell itt nagyra gondolni, 15 milliós Rolexeket nem hajigálok azért, meg a környezetemben egy Casio meg Q&Q amit átlag ember hord. Ilyen környezetben, ahol azért néhol eldurran egy Seiko is, ami már azért óragyártásnak mondható, mi az a szint, ami már üzleti viszonylatban is megállja a helyét? Egy Tissotnál kezdődik? Esetleg egy Hamilton? Vagy Longinestől kevesebbel nem érdemes kezdeni? Ebben a viszonylatban a Tag Heuer az màr az óragyártásnak és a stàtusznak egy komoly mérföldköve, vagy igaz, hogy lesajnált márka? Mondjuk a Tag Heuer képes 7 kilóért is kvarcot adni, ami azért már nem annyira jó deal.

Szóval ha nem a világ vezetőrétegéhez tartozok, viszont egy átlag prolitól meg akarom különböztetni magam az üzleti életben is, akkor honanntól kezdődik egy karóra?

2022. júl. 5. 21:28
1 2 3 4 5
 41/43 anonim válasza:
100%
Szerintem túl van dimenzionálva ez a dolog…az óra tipikusan olyan dolog, hogy mindig van fentebb és mindig benned lesz, hogy magasabb kategória kell…ha már TAGokat nezegetsz, szerintem fizess rá egy kicsit és (akár egy használt) Tudor (BlackBay) bőven megfelel a “célodnak”, vagy Breitling…ha hivatalosan boltból varolistarol veszed, egy Rolex sem sokkal dragabb mint egy Omega pl…ezt a dolgot meg, hogy 30 millas auto/becsi varrott cipő/szabott ing/öltöny stb sztem engedjük már el, mindenkinek más a prioritása és szerelme ilyen tereken… vagy akkor egy 45-50 millió körüli kocsiba nem ulhetek be HM és Zara cuccokba? Nekem pl bőven megfelelnek a fast fashion dolgok is, akár Seiko, akár TAG, akár Rolex van a kézen…
2022. júl. 15. 13:06
 42/43 anonim ***** válasza:

Szigorúan a kérdésre reagálva: az valahol egy Jaeger Reverso, Papa, amit ténylegesen komoly körökben is elismerően konstatálnak.😁

Tágabban: jók a TAG-ok is, bár öltönyhöz tuti nem olyat vennék fel.

2023. szept. 29. 08:19
 43/43 anonim ***** válasza:
Minimum egy Patek
jan. 28. 22:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!