Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha felcsapok egy Tag Heuert...

Ha felcsapok egy Tag Heuert akkor már komolyan vesznek üzleti körökben és látják hogy nem egy szimpla csóró vagyok?

Figyelt kérdés

Nyilván nem kell itt nagyra gondolni, 15 milliós Rolexeket nem hajigálok azért, meg a környezetemben egy Casio meg Q&Q amit átlag ember hord. Ilyen környezetben, ahol azért néhol eldurran egy Seiko is, ami már azért óragyártásnak mondható, mi az a szint, ami már üzleti viszonylatban is megállja a helyét? Egy Tissotnál kezdődik? Esetleg egy Hamilton? Vagy Longinestől kevesebbel nem érdemes kezdeni? Ebben a viszonylatban a Tag Heuer az màr az óragyártásnak és a stàtusznak egy komoly mérföldköve, vagy igaz, hogy lesajnált márka? Mondjuk a Tag Heuer képes 7 kilóért is kvarcot adni, ami azért már nem annyira jó deal.

Szóval ha nem a világ vezetőrétegéhez tartozok, viszont egy átlag prolitól meg akarom különböztetni magam az üzleti életben is, akkor honanntól kezdődik egy karóra?

2022. júl. 5. 21:28
1 2 3 4 5
 31/43 A kérdező kommentje:
Erre szerettem volna választ kapni, hogy milyen a megítélése. Viszont úgy érzem most is csak komolytalankodsz. A Rolex viszont nálam nem nyerő, egyrészt nem akarok ennyit adni érte, bár ha nagyon akarnék tudnék, csak még nem vagyok azért mégse ekkora magasan, hogy Rolexet hordjak, meg sok hamisítvány lehúzza a márkát, úgyse hinnék el, hogy eredeti. Meg olyan emberek is hordják, akiket inkább nem is minősítek. A Tag Heuer nem tudom miért lenézett, erre is szeretnék választ kapni, persze csak komolyakat. A Tag egy neves gyártó, sok sportágat támogat, a f1-et is szponzorálja, a Red Bullal. Max Verstappen is hordja a szponzorórájukat, annyira csak nem rossz cég, meg eleve van a Porscheval közös órája, ami már egy stílus szerintem. Ennek ellenére sajna én is hallottam amúgy, hogy órás körökben eléggé lenézett márka, csak nem értem miért.
2022. júl. 6. 19:11
 32/43 A kérdező kommentje:
Pláne olyan legendás darabjaik vannak, mint a Monaco, Monza, Aquaracer, igazi ínyencségek, a Monaco különösen. A Monacoi futamon konkrétan kukázva van a Rolex felirat mindenhonnan, és csak a Tag Heuer logót látod mindenütt. Márpedig Monaco az európai csillogás egyik fellegvára, ha ott Tag Heuerrel adják el a luxust, akkor az csak nem véletlen.
2022. júl. 6. 19:14
 33/43 anonim ***** válasza:
6%
🚁🚁🚁🚁🚁🚁🚁
2022. júl. 6. 19:29
 34/43 A kérdező kommentje:
Ez értelmetlen válasz, valszeg nem is vagy te mérnök,ha ennyire ráérsz komolytalankodni.
2022. júl. 6. 19:41
 35/43 anonim ***** válasza:
39%
Pedig neked Rolex kell egy ilyen komoly uztembwr főleg ha telik rá csak abba járjon
2022. júl. 6. 20:19
 36/43 anonim ***** válasza:
6%
Szerintem ne hagyd alább egy 20 milliós óránál, különben senki nem fog komolyan venni...
2022. júl. 7. 08:13
 37/43 anonim ***** válasza:
71%
A Tag Heuer (Monacot leszámítva) tipik újgazdag balek óra. Kihozod a szalonból és bukod az ár 40-50%-át. Ha használtan veszedakkor ugyan nem buksz de akkor is baleknak fognak gondolni.
2022. júl. 7. 18:39
 38/43 A kérdező kommentje:
Utolsó, köszi az érdemi választ. Ez miért csak a Tag Heuerrel van így? ALonginesről nem mondják ugyanezt
2022. júl. 7. 18:49
 39/43 anonim ***** válasza:

38

A Tag Heuer most elég lejtmenetben van,sőt igazából amióta Tag Heuer eléggé gyűlölt márka mert nagyon legagyisították a legendás Heuer márkát. A Longines ilyen semleges márka, se íze se bűze, hasonló árban meg pl a Rado egyre inkább felkapottabb márka.

2022. júl. 7. 19:05
 40/43 A kérdező kommentje:
Hmm érdekes, nekem amúgy egyik kedvencem a Tag Heuer, mert a motorsportokban jelen van, különösen a forma 1-ben, vannak is ilyen limitált kiadásaik, meg elég nagy marketing van mögötte, bár az nekem sem tetszik amúgy, hogy 700 ezer forintot van képük elkérni egy kvarcóráért, ez nem annyira szimpatikus, amikor a Longines mát 500ért is ad automatát, csak a Longines körül nincs ekkora hype, viszont valahol ezen a téren mozoghat. Tissot van még, arról lebeszél sok órás, az még nagyobb hype már szinte mint a Tag Heuer. Tudor van még, ami hirtelen eszembe jutott, az is az a kategória, ami már nem az átlag proli, viszont egy elérhető kategória. Vagy a Hamilton órák is nagyon tetszeken, nehéz így választani. A Hamilton-Longines-Tissot kb egy vonalon mozog, érdemben nem sokkal lehet egyik a másiknál jobb vagy több.
2022. júl. 7. 20:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!