Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy lehet aranyba fektetni...

Hogy lehet aranyba fektetni pénzt?

Figyelt kérdés
Hol lehet venni? Mennyit érdemes? Mennyire biztonságos?

2022. jún. 28. 14:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
55%
#10 akkor valamit nagyon rosszul csinálok, hogy a féláron bevevő zálogházba is majdnem kétszerannyit adtak volna a láncomért, mint amikor újonnan ékszerboltban 27%-os áfával együtt vettem? 🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡
2022. jún. 28. 21:59
 12/15 anonim ***** válasza:
Úgy imádom ebben az oldalban, amikor a valóság és a tények cáfolják az itteni gyökerek által mindenáeon erőltetett baromságokat, és csak azért is jönnek, és nyomják tovább, hogy ez így sz.r meg úgy. 🤡🤣🤡🤡
2022. jún. 28. 22:01
 13/15 anonim ***** válasza:

Ja, hát olyat én is tudok írni, hogy az autómért kétszer annyit kínált a nepper, mint amennyiért újonnan vettem két éve.

Csak ugye bebizonyitani nem tudom.

Mint ahogy te sem

2022. jún. 28. 22:07
 14/15 anonim ***** válasza:
Egy ilyen anonim billentyűhuszárnak nem is akarom, elég ha én tudom, hogy így volt, ezért csak röhögni tusok rajtad, aki meg állítja hogy nem, és mindenáeon fontos neki, hogy egy utolsó utáni topicban egy anonim oldalon megnyerjen egy virtuális vitát. 🤡
2022. jún. 28. 22:16
 15/15 anonim ***** válasza:

Ha 2005 körül vetted azt a láncot, akkor igaz lehet, hogy >127%-ot emelkedett azóta az értéke nominalisan.

17 év alatt viszont annyit gyengült a forint, hogy ez realerteken szinte nem is nyereség.

Gondolj csak a 260 vs 400-as HUF/EUR árfolyama.

[link]

2022. jún. 29. 06:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!