Hogy lehet aranyba fektetni pénzt?
Kaptam egy privatot:
Polgár Árpi is elmondja egy videójában, hogy akár ékszert is érdemes aranyba venni, abban is megàll. Te csak egy saját szarjàban fetrengő anonim billentyűharcos vagy, Polgár Áepi meg egy valóban gazdag ember. Ne egy ilyen bohóckutya oktasson már 🤡🤡🤡
Hat kovesd ot ocsem :)) youtubeon végtelen mennyisegu megmondoember van, van aki teszlat reklamoz van aki bitcoint es van aki mast. Egy biztos, ekszert ha veszel es el kell add akkor azt csak tortaranykent tudod eladni es szopni fogsz vele.
"Egy biztos, ekszert ha veszel es el kell add akkor azt csak tortaranykent tudod eladni es szopni fogsz vele."
Ebből is látszik mekkora egy analfabéta nyomorult vagy. Anno vettem aranyláncot 50 ezerért, multkor már 90-ért a zálogházba is bevették volna úgy, hogy ott a legpocsékabb a vételár, kb a piaci ár felén veszik be. Ennyit rólad. Amúgy ékszerbolt is vesz be aranyat csak úgy mondom neked, meg tudod el is adhatod az aktuális piaci árnál kicsit alacsonyabban, ami még m8ndig lehet magasabb, mint amikor anno megvetted.
Az meg, hogy Polgár Árpit se ismered, a te szegénységi bizonyítványod. Nem tudom ki a sz.r vagy, viszont az az ember kb. a szádba vizelhetne, annyira lehetsz hozzá képest a hszed alapján. Birom ezt a sok anonim gyökeret 🤡
Az ékszer ára újonnan mindig tartalmaz áfa-t, míg amikor eladod akkor már nem, csak az arany aktuális arfolyamán veszik meg.
Így ez egyből 27% bukó... 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!