Hogyan érdemes nagy tételben aranyba fektetni?
Szeretnék befektetni 550000 forint környékén aranyba.
Komolyabb utánaolvasás nélkül eddig a következő 3 lehetőség merült fel:
1. Fizikai arany
2. Erste vagy más bankba arany alapú befektetési alap(nem tudom van -e ilyen)
3. Buda cash android app
4. Pax gold, arany alapú erc20 token
Buda Cash felejtős - nem hallottál a brókercég botrányáról? Néhány ember tudna mesélni róla, akiknek odaveszett a pénze.
Mindenképp fizikai aranyba, de azt nem most kellene megvenni, hanem "békeidőben".
És igen, az 550 ezer ft nem számít nagy tételnek.
"Bármikor szükséged lehet rá":
Kivéve ha egy hónap múlva már nem ér semmit és jöhetnek a milforintos bankjegyek
"Buda Cash felejtős":
A Buda Cash -t képletesen írtam. Nem tudtam, hogy a botrány után is üzemel még mindig. Mindenesetre amióta ezzel a kérdéssel foglalkozok, a neten rendszeresen felugranak android app reklámok, amik többek között aranybefektetést is kínálnak. Kérdés, hogy ezek mennyire biztonságosak, illetve egy gazdasági összeomlás esetén mennyire biztonságos otthon aranyat tartani.
"Kivéve ha egy hónap múlva már nem ér semmit és jöhetnek a milforintos bankjegyek"
Ha csak ennyi fogalmad van a gazdaságról hogy ilyeneket vizionálsz, akkor tényleg nem érdemes.
Nem 550 milliót akartál írni? :)
Viccen kívül ennyiért 1 unciát vehetsz, és érdemes fizikai aranyat venni, valamilyen aukciós oldalon magánszemélytől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!