Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miért ilyen hülye sok ember?

Miért ilyen hülye sok ember?

Figyelt kérdés

Tiktokon van egy videós, aki tippmix tippeket ad, persze jó penzért, havi szinten 10-13 millió forint bejön neki a tagdíjakból, viszont látszik róla, hogy igazából csak egy hatalmas kókler, több milliós minuszokat csinál, megis rengetegen istenítik így is.

Miért ennyire megvezethető sok ember?

#átverés #sportfogadás #Robbanjonasonka
2022. jún. 28. 11:42
 1/7 anonim ***** válasza:
91%

1*ü. Minden ember gazdag akar lenni.

lehetőleg tudás szorgalom,és kitartás nélkül.

1iknek sikerül,másiknak nem.

Pl Jakab Pig. 8 év alatt 240 000 000 huf jövedelem ,1 kis romaiskolai gyakorlattal.

2022. jún. 29. 16:03
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Levy1992-re gondolsz, ugye?
2022. jún. 30. 18:03
 3/7 A kérdező kommentje:
Természetesen 😂😂
2022. jún. 30. 18:04
 4/7 anonim ***** válasza:
92%
A gyors meggazdagodás egyetlen megbízható útja az, ha lenyúlod a pénzt azoktól, akik szintén gyorsan akarnak meggazdagodni. :)
2022. júl. 5. 08:27
 5/7 anonim ***** válasza:
A haverom azt szokta mondani, ha nem lennének hülyék, sokkal nehezebben tudnánk megélni.
2022. júl. 5. 20:22
 6/7 anonim válasza:

Sajnos sok a hülye megvezethető ember akik hisznek az ilyen levy féle csalóknak.

Ahogy látom szerencsére a népszerűsége eléggé csökken, lassan rájöttek az emberek hogy átverés az egész. Sokan panaszkodnak hogy törli a kommenteket, letiltja azokat akik leírják az igazat róla.

Én csak egyet tudok tanácsolni hogy semmilyen tippadónak NEM SZABAD előfizetni mert nem te fogsz vele gazdagodni hanem őket gazdagítod vele.

Mindenki a saját tippjeivel játsszon ne fizessen ilyen kókler embereknek.

2023. ápr. 14. 12:23
 7/7 anonim ***** válasza:
6-os így van,én is sokszor bele esek ebbe a hibàba sajnos. pl hàdészkutyàjának fizettem elő vsport tippre,küldött kb 10 szelvényt abból i nem jött,ràadásul ilyen 2-3-as oddsok 4-5 meccsből. persze azzal nem dicsekszik instagrammon meg tiktokon,csak a 2 hetes nyertes szelvényeit rakja ki mindennap. és ha az ember meg szóvà meri tenni,hogy nem úgy jönnek a tippek,akkor meg még ő nekik áll feljebb,és levédik magukat azzal,hogy ez szerencsejàték,és ők sem jövőbelátók. eg a leggusztustalanabb dolog szerintem, hogy hirdeti hogy most fizesettek be,mert fú most nagyon jönnek a tippek,ès mennyit fogunk nyerni,ha meg nem jön, akkor meg kuss van. ugyanez pl a tippmix tibi nagy odds csoportja,ott is kiraknak napi 20-30 tippet,abból jön 2. és amikor meg mertem emlîteni,hogy ne 20 perccel meccs előtt tegyék màr ki a tippeket,mèg ő nekik állt feljebb…
2023. ápr. 14. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!