Bunny szerinted is egy hülye ember?
Jön azzal, ha fogyatékos vagy, ha koxolsz...mondja ezt úgy, hogy ő is koxolt valamikor.
Nem néz ki sehogy..sőt, sok képet dagadt...na most, jön azzal, ha szemét kaját eszel, egy fogyatékos parszt vagy...
Akkor ő mitől lett annyira dagadt?
Egyértélmű, hogy a zabálàstól.
Akkor ne jöjjòn azzal, hogy egy fogyatékos fa.. vagy, ha ezeket csinálod.
mindenki a saját hibáiból tanul, néz rá, hogy össze van szakadva az az ember, ha valaki, hát ő joggal mondhatja, hogy fogyatékos az aki cigány koxhoz nyúl...
Ez pont ugyan olyan, mint, hogy én elküldöm a halál fa*árra a füveseket, meg azokat akik az lsd kipróbálásáról álmodnak... mivel aktívan éltem mindkettővel és igencsak ismerem az árnyoldalait.
Dagadt pedig nem csak szemét kajától lehetsz... én pl a maid divat a paleolit kajának megfelelően táplálkozom már az óta, mikor még senki nem is hallott erről a paleolit faxságról... mivel az egyik szakmám szakács és megtehetem... mégis dagi vagyok...
szemét kaja a párizsi, meg egyéb okosságok, meg az aszpartámmal édesített "édességek" és nem azért szemét, mert dagadt leszel tőle, hanem mert rákkeltő...
Mondja, hogy fagyatékos vagy, ha koxolsz.
Ő is koxolt, akkor magát is lenézi?:D
Teszi a kemény csávót, de egy 10 perces beszélgetéstől kifullad a videókban.:)
Régen azért jó formában volt. :)
Egyébként meg ha nem szimpatikus, ne foglalkozz vele. Csak értelmetlen túráztatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!