Apám az új feleségére íratott mindenét aki állítólag ezt majd nekem adja tovább apum elhunyta után.Ez vajon igaz,és ezt vajon papírozták?
Figyelt kérdés
A napokban mondta apukám, hogy az öcsémet kizárta az utána lévő öröklésből,mindenét az új feleségére íratott,aki állítólag majd nekem adja tovább.És fordítva is,a felesége mindent apumra íratott,a valódi lányát kizárta, és apum azt is nekem adja majd. Azt mondta ne értsem félre,azért csinálta igy,hogy a tesóm a köteles résznél többet ne kapjon. De erre mi a biztosíték, hogy oda adja e majd nekem az új feleség? Meg fogom kérdezni ezt személyesen apámtól is.Gondolom csak nem annyira szerelmes apám,hogy mindezt nem papírosította volna. Tőle is megkérdezem majd csak elgondolkodtam és jól esne ha valakinek van tapasztalata, vagy tudja ilyen létezik-e. 4 éve vannak együtt és 1 éve házasok, 50es házaspárok.Köszönöm a válaszokat!2022. jún. 15. 10:33
1/5 anonim válasza:
Ez baromság. Ha apád végrendelkezne rendesen akkor azzal is kizárhatná a tesódat.
Faterod vagy annyira szerelmes hogy nem vette észre hogy éppen kisemmizik vagy pedig sok adót csalt és most szabadul a vagyontól. Bár utóbbi esetben is illett volna azonnal rád írnia a dolgokat de a fene tudja.
2/5 anonim válasza:
Ha egymásra íratják a dolgaikat, akkor egymás gyerekei örökölnek majd.
Semmi értelmét nem látom, de passz.
3/5 anonim válasza:
semmit se fogsz latni abbol az oroksegbol
4/5 anonim válasza:
Apád jól kicseszett veled, egy büdös vasat nem fogsz kapni szerintem.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat!
2022. jún. 16. 23:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!