Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi visz rá embereket arra a...

Mi visz rá embereket arra a kicsinyessége hogy az állítólagos kryptovalutából szerzett vagyonukból egy aninom fórumon vagánykodjanak?

Figyelt kérdés
Nyilván itt az oldalon, bárki azt mond amit akar, nem lehet visszaellenőrizni, de az ilyen embereknek mi zajlik le a fejében? Mikor itt anonim módon azzal vagánykodnak hogy állításuk szerint micsoda vagyonokat kaszáltak a kriptóval?
2021. nov. 2. 12:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
73%
Az fel sem merül benned, hogy vannak olyanok, akik tényleg kerestek ezen egy kis pénzt?
2021. nov. 2. 12:07
 2/14 A kérdező kommentje:

Egy szóval nem mondtam hogy nem kerestek.

De miért nem képesek méltósággal kezelni ezt a helyzetet, nem ilyen veretős proli kicsinyességgel?

2021. nov. 2. 12:09
 3/14 A kérdező kommentje:

Amúgy valaki ha kérhetem válaszolna a kérdésre is ahelyett hogy engem elemez? Mert szeretném érteni ezt a jelenséget, de az eddigi válaszok nem igazán segítettek közelebb az igazsághoz.

Aki a továbbiakban válaszol, kérem szorítkozzon a kérdésre választ adni. Köszi.

2021. nov. 2. 12:24
 4/14 anonim ***** válasza:
66%
Bizonyítsd az állításod és akkor reagálunk makd érdemben. Mert ebben a formában csak fröcsögés a "kérdésed" :)
2021. nov. 2. 12:35
 5/14 anonim ***** válasza:
65%

En oda szoktam dorgolni egyes kerdesek ala, hogy mennyit kerestem vele. Foleg amikor valaki tulsagosan okosnak hiszi magat es fakkolja a bitcoint 0 tudassal, 0 befektetesi tapasztalattal, ugy hogy eleteben nem vett allampapirnal kockazatosabb dolgot.

Tudod, aki komolyan befektet annak rosszul esik amikor valaki rosszat mond... Foleg ilyen idiotak szajabol mint a fent emlitett. Amugy meg tozsdei korokben az irigyseg a csunya beszed meg a felvagas siman az uzleti nyelv resze, alapkezelo voltam egy idoben, hidd el tudom mirol dumalok

2021. nov. 2. 12:38
 6/14 anonim ***** válasza:
65%

Válaszoltam, erre behisztiztél bizonyítás helyett

2021. nov. 2. 12:39
 7/14 A kérdező kommentje:

"Fogadni mernék hogy evente legalabb 50-100x annyi penzt forgatok meg mint a magadfajtak, de higyj amit akarsz, ugyis tudom hogy simman meg tudnalak venni... Szanalom..."

ez csak egy a sok közül, de tele az oldal az ilyen "szakértőkkel"

2021. nov. 2. 12:40
 8/14 anonim ***** válasza:
72%
Miert teszed idezo jelbe a szekrtot? Fogalmad sincs h az illeto igazat mond vagy sem, szerintem ha tenyleg igaz az iras akkor igen is verheti az illeto a mellet, en is buszke lennek magamra
2021. nov. 2. 12:41
 9/14 A kérdező kommentje:
Mondjuk lehet csak én várok el sokat az emberektől, hogy ne legyenek ekkora surmó tapló prolik.
2021. nov. 2. 12:44
 10/14 anonim ***** válasza:
80%
Mondja az aki vállalhatatlan stílusban nyilatkozik mindenkiről látatlanban :D
2021. nov. 2. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!