Mi visz rá embereket arra a kicsinyessége hogy az állítólagos kryptovalutából szerzett vagyonukból egy aninom fórumon vagánykodjanak?
Egy szóval nem mondtam hogy nem kerestek.
De miért nem képesek méltósággal kezelni ezt a helyzetet, nem ilyen veretős proli kicsinyességgel?
Amúgy valaki ha kérhetem válaszolna a kérdésre is ahelyett hogy engem elemez? Mert szeretném érteni ezt a jelenséget, de az eddigi válaszok nem igazán segítettek közelebb az igazsághoz.
Aki a továbbiakban válaszol, kérem szorítkozzon a kérdésre választ adni. Köszi.
En oda szoktam dorgolni egyes kerdesek ala, hogy mennyit kerestem vele. Foleg amikor valaki tulsagosan okosnak hiszi magat es fakkolja a bitcoint 0 tudassal, 0 befektetesi tapasztalattal, ugy hogy eleteben nem vett allampapirnal kockazatosabb dolgot.
Tudod, aki komolyan befektet annak rosszul esik amikor valaki rosszat mond... Foleg ilyen idiotak szajabol mint a fent emlitett. Amugy meg tozsdei korokben az irigyseg a csunya beszed meg a felvagas siman az uzleti nyelv resze, alapkezelo voltam egy idoben, hidd el tudom mirol dumalok
Válaszoltam, erre behisztiztél bizonyítás helyett
"Fogadni mernék hogy evente legalabb 50-100x annyi penzt forgatok meg mint a magadfajtak, de higyj amit akarsz, ugyis tudom hogy simman meg tudnalak venni... Szanalom..."
ez csak egy a sok közül, de tele az oldal az ilyen "szakértőkkel"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!