Mi visz rá embereket arra a kicsinyessége hogy az állítólagos kryptovalutából szerzett vagyonukból egy aninom fórumon vagánykodjanak?
Figyelt kérdés
Nyilván itt az oldalon, bárki azt mond amit akar, nem lehet visszaellenőrizni, de az ilyen embereknek mi zajlik le a fejében? Mikor itt anonim módon azzal vagánykodnak hogy állításuk szerint micsoda vagyonokat kaszáltak a kriptóval?2021. nov. 2. 12:02
11/14 A kérdező kommentje:
Mert tényleg nagy titok hogy a társadalmunk nagy része plebejus prolikból áll. Nézd meg a kérdés alatti válaszokat is. Hiába, csinálhatnak száz meg ezer csilliárdot a kriptóból, akkor is csak ilyen alja veretős prolik maradnak, mint akik felveszik a hamis guccsi pulcsit, aztán abban feszengenek.
2021. nov. 2. 12:48
12/14 anonim válasza:
Az hogy te mit varsz el senkit nem erdekel, ha eleg gazdag lennel hidd el az emberek igazodnanak az elvarasaidhoz a valo eletben ez kb eselytelen egy anonim oldalon...
13/14 anonim válasza:
Te nem vagy tisztában szerintem a proli szo jelentesevel sem...
14/14 anonim válasza:
Engem pl. szorakoztatnak az irigykedo valaszok.
Kedvencem, mikor azzal jonnek, hogy majd bedol az egesz es elvesztem mindenemet, mikozben mar az eredetileg befektetett penzem tobbszoroset vettem ki belole es akkor is nyertem rajta, ha valoban bedolne es az osszes letezo kriptovaluta erteke 0-ra esne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!