Embereknek ennyi pénze van még az állítólagos
koronavirus járvány miatti válság ellenére?
Figyelt kérdés
Ugyanúgy megy a vásárlás szinte mindenhol, szemeztem egy OLED TVvel de sajnos ennyi pénzem nem volt ilyenre.. (több mint 400) ma ismét ránéztem és egy hétvége alatt el is fogyott... az emberek így viszik mint a cukrot a 400 ezres tvket? ilyen jól megy a "válság" ellenére?
Kicsit próbálj meg számolni: hány ember él MO-on, és hány ilyen TV-t vettek?
2021. febr. 8. 08:17
2/11 anonim válasza:
A közvetlen családomban lévő emberek keresetét gyakorlatilag semmiben nem érintette ez a nagy "válság". Engem max annyiban, hogy nem kaptam fizetésemelést. Az hogy koronavírus van, nem azt jelenti hogy mindenki vízen és kenyéren él...
2021. febr. 8. 08:18
3/11 anonim válasza:
Építettem 4 szép nagy lakást albérletnek. Gondoltam mivel rohadt drága ki se fogom tudni adni.
4 lakás, 1 délelőtt alatt kiadva, többért mint terveztem.
2021. febr. 8. 08:20
4/11 anonim válasza:
Akinek van egy kis esze, karácsony után vesz TV-t, mert olyankor a legolcsóbb. Egy jobb módú családban jellemzően simán ki tudják várni az ilyesmit, mert karácsonyra van más ajándék, plusz nem sürget a cofidis valami gyorskölcsönnel.
2021. febr. 8. 08:20
5/11 anonim válasza:
@08:20
Egy jó módú család talán pont leszarja azt a nagyon maximum 10-20e Ft különbözetet. :D
2021. febr. 8. 08:40
6/11 anonim válasza:
@5 Ami mondjuk egy OLED tv esetén inkább 200k, de mindegy is.
2021. febr. 8. 08:51
7/11 anonim válasza:
Persze, hogy ennyi pénze van az embereknek, hiszen minden zárva, mi se veszünk kaján meg az alap dolgokon kívül semmi mást, egy csomó pénzt sikerült félretenni. Most, hogy nem lehet menni sehova, nem fogy el a pénz nyaralásra meg szórakozásra, bár az, hogy még az állatkertbe se lehet bemenni, azért elég durva.
2021. febr. 8. 09:01
8/11 anonim válasza:
A koronavirus "valsag" csak bizonyos szektorokat erint, vannak akik meg igy is tobbet keresnek mint eddig.
400k-s tevet nem az vesz aki elvesztette a munkahelyet vagy minimalberrel dolgozik valahol
2021. febr. 8. 09:58
9/11 anonim válasza:
Én 10%-kal többet keresek a pénzügyi szektorban.
Viszont a hangmérnök rokonomat kirúgták, most pizzafutár, a szakács és a pincér szomszédokat szintén, egyiküknek azóta sincs munkája. Az IKEA takarító ismerőst áttették 4 órába, így most magánban is takarít, az esküvői fotós barát most angolt tanít gyerekeknek. Egy emberről tudok, aki jól járt az ilyen cserével, ő ügyfélszolgálatos volt, most matek magánórákat ad gimnazistáknak és KATA-val sokkal jobban kijön.
Elég egyenlőtlenül érinti az egyes embereket a válság, ahogy látom pont azok, akik OLED TV-t szeretnének venni, kevésbé érezték meg.
2021. febr. 8. 10:36
10/11 BeefEater válasza:
Sokakat anyagilag pozitívan érintett a COVID. Sokan vagyunk úgy, hogy a bevétel (fizetés nem csökkent), a kiadások viszont igen. Nem kell bejárni dolgozni, nem lehet nyaralni menni, nem lehet étterembe menni, stb. Sokan az így megspórolt pénzt költik TV-re vagy lakberendezésre.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!