Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Embereknek ennyi pénze van...

Embereknek ennyi pénze van még az állítólagos koronavirus járvány miatti válság ellenére?

Figyelt kérdés
Ugyanúgy megy a vásárlás szinte mindenhol, szemeztem egy OLED TVvel de sajnos ennyi pénzem nem volt ilyenre.. (több mint 400) ma ismét ránéztem és egy hétvége alatt el is fogyott... az emberek így viszik mint a cukrot a 400 ezres tvket? ilyen jól megy a "válság" ellenére?
2021. febr. 8. 08:04
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Válság egyes szektorokban van. Ezt komolyan olyan nehéz megérteni? Túl sok IQ kell hozzá.

Persze, hogy nem egy pincér, recepciós vagy személyi edző fog most 400 ezres tv-t venni.

De szerintem azt sem olyan ördögien nehéz felfogni, hogy nagyon sok más szektorban meg ugyanúgy megkapja mindenki a fizetését. Ellenben kevesebb helyen költhették eddig el.

Mi ugyanúgy kapunk fizut, sőt befigyelt egy 24 ezres kis emelés is. Ellenben spórolunk egy csomót benzinen,bérleten, ételen, szórakozáson. Az elmúlt 10 hónap spórolásából kijönne még az a tv is nálunk.

2021. febr. 8. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!