Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Min lehetne még spòrolni?

Min lehetne még spòrolni?

Figyelt kérdés

Mintha szélmalomharc lenne. Tudom, amíg nem szàraz kenyéren élünk mindig van lejjebb.

Ha a benzin àra visszaàll a normàl àrra, nah akkor aztàn nemtudom, hogy mi lesz. Vízen, àramon spòrolunk, szezonban is csak egy szoba és a fürdöt fütöttük be, konyhàba a fözés miatt kicsit melegebb volt.Az èlelmiszer àrak az egekben egy olyan no name étel mint a túròs tészta is dràga màr.

Bevàlt dolgok a spòrolàsra?

2022. jún. 11. 09:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Szerintem már el jutottál odáig, hogy már csak magadon tudsz spórolni. Ha hosszú távon erre rendezkedsz be, nagyon rosszul fogsz járni pár év múlva.

Hidd el, mindig lehet többet keresni. Csak tenni kell érte.

2022. jún. 12. 20:34
 12/16 anonim ***** válasza:

Vannak erre már alkalmazások, de mondjuk nekem az excell-tábla vált be, hogy pontosan vezetem a kiadásaimat.

Szerintem itt kezdődik minden. Néhány hónap múlva már pontosan fogod látni, sőt, megdöbbentően fogsz szembesülni azzal, hogy mire mennyi pénz megy el.

Akkor fogod tudni, hogy min is tudsz igazán spórolni.

Mert a rezsin nem biztos, hogy spórolsz annyit, mint amennyi kellemetlenséget okoz, hogy nem fűtesz.

De pl. a gépkocsi nem létszükséglet, és azon nagyon-nagyon sokat lehet spórolni.

A kaján is sokat lehet.

De mivel nem ismerjük a szokásaidat, nem tudhatjuk mi mindenen lehet még.

Én jó szívvel ajánlom ezt a módszert, mert nekem "az életemet mentette meg", mikor egyedül maradtam és egy minimál fizetésből kellett eltartanom magam és a gyermekemet.

2022. jún. 13. 09:46
 13/16 A kérdező kommentje:

11 Nem értek egyet de azért köszönöm a vàlaszt.

12 Évek òta írom a kiadàsokat, az a baj nem làtok kirívòt benne mègis sok pénz elmegy. Az autò nekünk létszükséglet, munkàba jàràshoz szükséges enélkül odafele 2és fél òra lenne/àtszàllàs, vàrakozàsi idövel/ de a nagyobb gond, hogy hazafele màr nem lenne àtszàllàsi lehetöség mert elég késön végzek, nem tudnék hazajutni.

Most a kajàn pròbàlok még fogni, ott lehetne még mindig.

2022. jún. 13. 09:59
 14/16 anonim ***** válasza:
Ha leírod, mennyi a bevételed és mik a kiadásaid, jobban tudunk segíteni.
2022. jún. 20. 21:32
 15/16 anonim ***** válasza:
Mennyi a bevételetek havonta?
2022. jún. 24. 20:15
 16/16 anonim ***** válasza:
Ne vegyél parizert
2022. júl. 13. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!