Min lehetne még spòrolni?
Mintha szélmalomharc lenne. Tudom, amíg nem szàraz kenyéren élünk mindig van lejjebb.
Ha a benzin àra visszaàll a normàl àrra, nah akkor aztàn nemtudom, hogy mi lesz. Vízen, àramon spòrolunk, szezonban is csak egy szoba és a fürdöt fütöttük be, konyhàba a fözés miatt kicsit melegebb volt.Az èlelmiszer àrak az egekben egy olyan no name étel mint a túròs tészta is dràga màr.
Bevàlt dolgok a spòrolàsra?

3
Ma már nem úgy működik a világ hogy odaszületsz egy faluba és ott éled le az életed. Ha meg közben bezár a helyi gyár akkor meg éhenhalsz. Lehet menni országon belül, EU-n belül szabadon,de van internet tudsz távmunkában dolgozni. Milliónyi lehetőség van.

4 Sajàt, de még hiteles ingatlan ideköt. Valamint az indulàshoz kezdötöke is kellene, ami nekünk nincs mivel minden spòrolt pénzünk az öneröbe ment.És anyukàm idös,beteges segítek neki amikor csak tudok.Nem ennyire egyszerü, hogy akkor start a vakvilàgba ha valami nem tetszik.
A tàvmunka nagyon jò lenne, de én szociàlis gondozò és àpolò vagyok, és élelmiszer eladò- boltvezetö,egyiksem megy tàvolròl.
Én spòrolàsi tippeket,ötleteket vàrnék.

Te tudod, hogy milyen kiadásaitok vannak. Illetve ha mégsem tudod, akkor az a nulladik lépés, hogy szigurúan írod MINDEN kiadásotok, hogy lásd, mire mennyi megy el.
De ha a rezsin is ennyire spóroltok, akkor nagy reményed ne legyen, hogy ehhez képest kevesebb lehet a kiadásotok. Sajnos ez még rosszabb lesz.

9 A körülmények és a helyzet pontosabb leíràsa, miòta kifogàsok?
Az emberek egy része könnyen vagdalkozik,úgy, hogy nem làt bele a màsik helyzetébe.
Megismétlem, spòrolàsra vonatkozò dolgokat vàrtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!