Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Forex! Mennyi idő után lettél...

Forex! Mennyi idő után lettél sikeres benne?

Figyelt kérdés

Ha minden igaz, akkor nekem 7 évembe telt mire azt tudtam mondani, hogy hosszú távon tudok profitot termelni.

Másnak mennyi időbe tellett? (Már aki egy-két lenullázott számla után nem adta fel)

2022. jún. 2. 22:20
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

US500

M15-ön

[link]

2022. júl. 5. 08:33
 12/22 A kérdező kommentje:

#10 DAX Fejlemény. Sajnos nagy falat volt neki a H4-es trendvonal, így végül 0-ában kivette a Stop

[link]

2022. júl. 5. 10:33
 13/22 A kérdező kommentje:

Fejlemény a US500-on.

Egyre egyértelműbb sort jelek alakultak ki így végül kiszálltam a longos pozíciókból, és kicsit később meg is shortoltam.

Azóta ki is tört lefelé a háromszögből, őszintén szólva arra számítottam hogy felfele fog, de összességében így is jó. [link]

2022. júl. 5. 16:30
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
4-es vagyok. Köszi, sok sikert neked is! Én supply, demand zónák alapján kereskedek újabban.
2022. júl. 5. 18:18
 15/22 anonim válasza:
100%
Nekem 7 évembe tellett kb. Idén tudtam nyereséges maradni. Sok idő kellett de megtanultam kiszállni időben ha nem ment jól a trade, illetve ahogy a 14-es, én is supply és demand alapján kereskedek, indikátorok kilőve, egyetlen egy 200as sma van a charton meg a kulcsfontosságú szintek.
2022. aug. 29. 02:11
 16/22 anonim ***** válasza:
Milyen idősíkon kereskedsz, te gondolom swing trader vagy? Én skalpolok alacsony spread devizapárokon. Ha kanóccal túlszúr a zónámon, tp-t rakom az entry helyére aztán spreadnyi minuszom lesz csak
2022. aug. 29. 12:30
 17/22 A kérdező kommentje:

#16 Ha tőlem kérdezted, H1-en, H4-en, de az összes idősíkot figyelem.

Beszállni 5-15 percesen szoktam.

Egyébként múlt héten nem kizárt hogy sikerült benyitni az év pozícióját :D ami ebben az esetben függőmegbízással történt. Nagyon ritkán sikerül egy egy ilyen szép beszállót is összehozni.

Ha elmegy a célárig (ami a fej-váll alakzat fejmagassága, plusz egy D1 kitörési pont) akkor ez nagyon szép lesz. :)

[link]

2022. aug. 29. 13:00
 18/22 A kérdező kommentje:

Mindeközben az olaj is egyre ígéretesebb. [link]

D1-en van egy dupla-alj ami múlt héten validált. pénteken a h4-es korrekcióban sikerült beszállnom, még ha nem is ott ahol terveztem, mert eredetileg itt egy 4lotos függőmegbízás volt betéve (kb oda ahol most a stoppok vannak) Ám de nem érte el a függőmegbízást így végül manuálisan szálltam be több ponton is.

Azért több ponton mert én még arra számítottam hogy fog lejjebb jönni, és hogy majd lentebb még beszállok.

De nem jött így ahogy egyre egyértelműbb long jeleket adott és indult fölfelé szép lassan belepakoltam a 4db longot.

2022. aug. 29. 16:29
 19/22 anonim ***** válasza:

Igazából előttem hozzászólótól kérdeztem, de amúgy széép. :D Néha-néha swingelek skalp mellett amúgy, ma volt egy buy limitem de nem jött le értem [link]

[link]

2022. aug. 29. 19:29
 20/22 anonim ***** válasza:
Már amennyire swing, elvégre napon belüli pozi lett volna ez is m15 beszállóval, de skalpon m1/m5-ön szoktam beszállni
2022. aug. 29. 19:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!