Forex! Mennyi idő után lettél sikeres benne?
Ha minden igaz, akkor nekem 7 évembe telt mire azt tudtam mondani, hogy hosszú távon tudok profitot termelni.
Másnak mennyi időbe tellett? (Már aki egy-két lenullázott számla után nem adta fel)
#10 DAX Fejlemény. Sajnos nagy falat volt neki a H4-es trendvonal, így végül 0-ában kivette a Stop
Fejlemény a US500-on.
Egyre egyértelműbb sort jelek alakultak ki így végül kiszálltam a longos pozíciókból, és kicsit később meg is shortoltam.
Azóta ki is tört lefelé a háromszögből, őszintén szólva arra számítottam hogy felfele fog, de összességében így is jó. [link]
#16 Ha tőlem kérdezted, H1-en, H4-en, de az összes idősíkot figyelem.
Beszállni 5-15 percesen szoktam.
Egyébként múlt héten nem kizárt hogy sikerült benyitni az év pozícióját :D ami ebben az esetben függőmegbízással történt. Nagyon ritkán sikerül egy egy ilyen szép beszállót is összehozni.
Ha elmegy a célárig (ami a fej-váll alakzat fejmagassága, plusz egy D1 kitörési pont) akkor ez nagyon szép lesz. :)
Mindeközben az olaj is egyre ígéretesebb. [link]
D1-en van egy dupla-alj ami múlt héten validált. pénteken a h4-es korrekcióban sikerült beszállnom, még ha nem is ott ahol terveztem, mert eredetileg itt egy 4lotos függőmegbízás volt betéve (kb oda ahol most a stoppok vannak) Ám de nem érte el a függőmegbízást így végül manuálisan szálltam be több ponton is.
Azért több ponton mert én még arra számítottam hogy fog lejjebb jönni, és hogy majd lentebb még beszállok.
De nem jött így ahogy egyre egyértelműbb long jeleket adott és indult fölfelé szép lassan belepakoltam a 4db longot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!