Forex! Mennyi idő után lettél sikeres benne?
Ha minden igaz, akkor nekem 7 évembe telt mire azt tudtam mondani, hogy hosszú távon tudok profitot termelni.
Másnak mennyi időbe tellett? (Már aki egy-két lenullázott számla után nem adta fel)
Kitartást hozzá! :)
Pár jótanács: Ugyan forexet írtam, de a devizapárokat ne erőltesd, a legtöbbször kersekedhetetlenek.
A legjobban kereskedhetőek a US500, GER40, és az olaj!
Az első kettőn a háromszögelődés, az ékelődés, dupla csúcs, dupla alj és a fej-váll alakzatok nagyon jól működnek!
Pl Itt is egy háromszögelődésből tört ki, és eközben az ott lévő dupla alj nyakvonalát is áttörte.
A piros vonalig nagy valószínűséggel el fog menni, ami fibó 200, és egyben egy nagyobb idősík háromszögelődése.
Most nem teszek be take profit szintet hanem inkább rakom utána a stoppot, mert arra spekulálok hogy átfogja vinni a háromszög felső vonalát.
Mivel az eggyel nagyobb idősíkon egy nagyon szép dupla alj kezd kirajzolódni.
És ha annak is átviszi a nyakvonalát és még mindig benne vagyok, akkor egy nagyon szép összeget kilehet belőle venni, mivel akkor kb a 4090-es szintig is elmehet. :)
#8 hát neked sincs sok fogalmad az egészről..
Technikai elemzésről hallottál már? Technikai elemzés alapján sok esetben meglehet jósolni hogy merre és meddig fog elmenni az árfolyam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!