Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Az emag egy hónapja nem hozta...

Az emag egy hónapja nem hozta ki a csomagom. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Amikor megrendeltem, azt írta ki, hogy csak május 11-e után tudják kihozni. Oké. Nem hozták. Azon hétvégén küldtek üzenetet, hogy 16-án el fognak érni. Azóta sem történt semmi. Évek óta az emagról rendelek, ilyen még nem volt. Általában 2-3 napra hozták is a csomagot. A rendelésnél is még csak azt írja, hogy fizetés elfogadva, mert kártyával fizettem. Elérhetőségnek csak egy telefonszám van. Ha felhívom őket, egyáltalán adnak valami hasznos választ? Van értelme? Valaki már volt hasonló helyzetben? Eléggé fontos lenne nekem ez a csomag.

2022. máj. 26. 12:25
 1/1 anonim ***** válasza:
61%
Hívd fel őket, fognak segíteni.
2022. máj. 26. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!