Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Megérkezett a csomagom a...

Megérkezett a csomagom a postára még hétfőn de értesítőt nem kaptam. Mit csináljak ?

Figyelt kérdés

Szóval rendeltem egy csomagot amit a vámon megfogtak, és már ki is engedték és a postára megérkezett amit a nyomon követésen látok. És azóta várom az értesítőt, de semmi. Bemenjek a postára és megkérdezzem, hogy mivan vagy az fölösleges ?

Válaszokat előre is köszönöm.

2020. dec. 2. 10:25
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Menj be. Valószínűleg SMS-t küldtek, csak nem érkezett meg. Velem is volt ilyen, már majdnem visszaküldték, amikor másik küldemény miatt bementem és kiadták azt is.
2020. dec. 2. 10:38
 2/8 anonim ***** válasza:
Menj be érte.
2020. dec. 2. 10:40
 3/8 anonim ***** válasza:

Menj be. Kikeresik es odaadjak.

Nekem a legutobbi covid lezaras alatt a postas a csomagertesitot kesobb hozta,miutan atvehettem volna . Igy szepen el tudtak lopni az elore kifizetett emberi hajam.

Soha tobbet nem rendelek a magyar postara. Csak gls vagy mas becsuletes futarszolgalattal.

2020. dec. 2. 10:55
 4/8 anonim ***** válasza:
szerintem várj egy-két napot, ha még a nyomonkövetésen nem láttad, hogy volt már egy sikertelen kézbesítési kisérlet. ha nem nem történik semmi, akkor a küldemény azonosítojával menj be a letéti postádra.
2020. dec. 2. 11:08
 5/8 anonim ***** válasza:
10napig postán marad a csomag próbáld meg ma ha nincs várj pár napot.
2020. dec. 2. 11:51
 6/8 A kérdező kommentje:
A nyomonkövetésen írja hogy áttudom venni a postán, de akkor is az értesítőt nem kaptam pedig szoktak adni . Na mindegy akkor holnap bemegyek, köszönöm a segítséget.
2020. dec. 2. 14:18
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz az értesítővel. Néha ellustálkodják és nem hagynak, vagy csak jóval később. Bemész a postára, megmutatod a küldeményszámod és megkeresik a csomagot.
2020. dec. 2. 16:54
 8/8 BlackSword ***** válasza:
Milyen betűkkel kezdődik a ragszám???
2020. dec. 3. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!