Nektek megérkezett már a hivatalos értesítő az egyetemről?
Oktatási Hivataltól sem az egyetemtől nem kaptam még meg, és nem igazán értem.
Nem hivatalosat csütörtökön már kaptam SMS formájában természetesen, hogy elértem/meghaladtam a szükséges ponthatárt.
Kívancsi vagyok másnak esetleg megérkezett -e már.
Első, nagyon szépen köszönöm a választ!:)
Utolsónak csak annyit, hogy már vártam a kioktató stílusú szemrehányó kötekedést, a segítség adás jószívűségből jövő lehetőség, nem kötelesség ezen az oldalon és a való életben egyaránt :). Ez legyen a legnagyobb bűnöm, hogy elfeletkeztem a munkanapok beosztásáról :).( az adminisztráció interneten keresztűl valóban egy rendkívül megerőltető fizikai munka..dehát mit tudhatok róla, hiszen a szüleim nem szellemi munkások egésznapos ücsörgéssel..)
Nem kötekedés volt, hanem tájékoztatás. Az pedig, hogy milyen stílusban íródott a válaszom, nem tudhatod, mert annyiféleképp olvashatod, ahányképp csak szeretnéd.
Elég lett volna egy "köszi"-t benyögnöd, csak magadat minősíted.
Nehéz feldolgozni az igazságot, részvétem :(.
Akinek szövegértelmezési problémái vannak, az a saját problémája. Nagyon unom már, hogy egy rohadt kérdés miatt folyton harcolnom kell az életunt, megkeseredett, arc nélküli egyénekkel, akiknek a legfőbb szórakozása a kioktatás, kötekedés a kérdező féllel szemben! Remélem a való életben is kiállnak a nemes célokért, de erről mást mond a megérzésem...
Borzasztó szánalmas!:((
Úgy bizony, egy bélsaras e-mail elküldése a 21.században nem olyan megeröltető munka. Tudod kicsikém nekem mindkét téren van munkatapasztalatom, bizony a seggén ül és unalmában netezik egész nap míg a másik megszakad a fáradságtól! Aki beteges módon félreértelmezi az a saját szerencsétlen bizonyítványa , de a gyenge elméjű, zseninek született, hibátlan kedves válaszolónak óriási egóval ,megpróbálom elmagyarázni: egy büdös szóval sem írtam a jegyzetet író egyetemistákról de mivel te sem fogtad fel a kérdésemet így én is kitérőt tettem a válaszomban, de az életben ért kudarcok okozta flusztrációd ne rajtam töltsd már ki légyszíves!:)
Ez meg téged minősít kedves unatkozó arc nélküli okoskodó barátom!:)
A választ megkaptad, csak az állítólagos stílusom nem tetszett. Innentől nem az én problémám.
Ezzel kívánok Neked szép napot és csodás egyetemi éveket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!