Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Tegnap este megkaptam a nem...

Tegnap este megkaptam a nem hivatalos értesítést az egyetemre való bekerülésemről, de. Ilyenkor mi fog történni, mégsem vesznek fel?

Figyelt kérdés
De lenne egy olyan kérdésem, ha tanító szakra jelentkeztem és csak egy egyetem dolgozta fel az e-felvételi szerint a tüdőszűrő leletemet (és az nem az a hely, ahova elvileg felvételt nyertem) akkor valóban felvettek-e, vagy sem?
2014. júl. 25. 05:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha megvan a pontod nyilván felvettek, ha nem volt a leleteden kizáró ok. Gondolom nem volt...
2014. júl. 25. 06:57
 2/4 A kérdező kommentje:

Nem volt,negatív a leletem,csak egyedül a Kaposvári Egyetemnél került feldolgozott státuszba, a SZTE-nél nem. De amikor az eduline-t hívtam,akkor is azt mondták,hogy ezzel nem lehet probléma,mivel oda volt írva mindegyik megjelöltnél a pontszámom,ami azt jelenti,hogy minden rendben van. Csak azért kicsit izgulok :)

Köszönöm szépen a válaszod! :)

Szerinted mikor küldenek majd e-mailt a suliból? :)

2014. júl. 25. 07:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha tegnapig nem zártak ki a felvételi eljárásból, akkor nem hiszem, hogy bármi gond lenne.
2014. júl. 25. 08:27
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget! :)
2014. júl. 25. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!