Egy 3 hónapos kisbaba mennyire kötődik az édesanyjához? El tud aludni úgy este, ha az anyukája nincs vele? (Esküvőre hivatalos pl. )
Nekem 3 hónapos volt a kisfiam, amikor 4 napig kórházba kellett feküdnöm, mert megműtöttek. A fiam nagyon anyás természetű volt, még ma is, de kibírta nélkülem, nem volt szerencsére gond.
Mondjuk ha ennyi idősen esküvőre lettem volna hivatalos, oda nem biztos, hogy elmentem volna, mert nem szerettem volna magára hagyni, de ha mégis elmentem volna, akkor nem maradtam volna el olyan sokáig, mintha nem lenne gyerekem.
Eszik,iszik,alszik. Ennyi.
Nálunk úgy volt hogy mindig a mellen aludt el a gyerek és utána tettük ágyba. Na mikor a nejemnek el kellett mennie azt csináltam ,hogy cumisüveg lefejt tejet üvegestől vízben megmelegítettem,gyerek szájába adtam és melléraktam az asszony hálóingét,így ügyesen hogy "szagot kapjon". Aludt mint a bunda. Jó szórakozást!
Köszönöm a válaszokat!
Onnan jött a kérdés, hogy az egyik ismerősöm mesélte, hogy a lányáék hivatalosak voltak az esküvőre, s ő, mint nagymama vigyázott a babára. Semmi baj nem volt addig, amíg este a fürdetésnél elkezdte vetkőztetni, elkezdett sírni a gyerek, s nem akarta abbahagyni.Haza kellett jönni az esküvőről a lányáéknak, mert nem tudta sehogy megvigasztalni a gyereket.
Ahogy megjött az anyuka, s vele volt a baba, meg is nyugodott.
szagot kapjon! :D apááám, ezen hangosan felröhögtem! :D köszi :D
egy ennyi idős babának még sztem irreleváns, h kitől kap enni, ki pelenkázza. később már inkább számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!