Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egy 3 hónapos kisbaba mennyire...

Egy 3 hónapos kisbaba mennyire kötődik az édesanyjához? El tud aludni úgy este, ha az anyukája nincs vele? (Esküvőre hivatalos pl. )

Figyelt kérdés

2012. máj. 16. 18:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
79%
Annyira nem kötődik,hogy ne tudjon elaludni nélküle.
2012. máj. 16. 20:43
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 10! Ez nem vicc, amit az egyik válaszoló írt. A kisbabákat tényleg megnyugtatja az anyukájuk illata, az ő esetükben ezt a hálóinggel oldotta meg az apuka, jelzem, nagyon ügyesen. Valóban szokták az ilyen pici babák esetén, hogy aki vigyáz rá, az az anyuka pólóját, vagy a szoptatáshoz használt pelenkát a vállára teríti, hogy a baba érezze az "anyaillatot", és így sokkal nyugodtabban elvan.
2012. máj. 16. 22:35
 13/14 anonim ***** válasza:

Tényleg nem kötözködni akarok, nincs gyerekem, így nem vagyok hozzáértő, de nem értem a kérdést.

El tud-e aludni? Nem hiszem, hogy 3 hónapos gyerek hajnalig ébren várja a szüleit. Előbb-utóbb csak álomba sírja magát.

2012. máj. 17. 06:37
 14/14 anonim ***** válasza:
86%
Hát lányok az én babám olyan szinten anyás volt hogy még enni sem volt hajlandó ha nem én adtam neki,aludni meg pláne nem aludt mással.Föl sem vehette senki sőt néha még rá se lehetett nézni.Most két és fél hónapos,nagy tesó már etetheti de apa még mindig nem,aludni is néha már sikerül nagy tesóval,a cumit még mindig csak tőlem fogadja el.Már ránézhetnek az emberek de még föl nem veheti más,a gyerekeket már szereti,rájuk mosolyog és volt már olyan kislány aki föl is vehette.Az hogy idáig jutottunk nagyon sok munkámba került,próbálok vele minél többet emberek közé menni,és egyre többszőr rábizni apára vagy tesókra.
2012. máj. 17. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!