Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hogy tudom meg, hogy felvettek...

Hogy tudom meg, hogy felvettek, csak nem hivatalos értesítést kaptam sms-ben, hivatalosan hol nézhetem meg?

Figyelt kérdés
Beiratkozásról..stb. Mikor és hol kapok értesítést??

2014. júl. 25. 10:55
 1/2 anonim ***** válasza:
51%

Kérdező! Ne foglalkozz azokkal, akiknek olyan unalmas az életük, hogy egyetlen szórakozásuk névtelenül, arc nélkül kritizálni másokat, beszólogatni és játszani az eszüket!

Kérdésedre válaszolva: amint kész lesz minden, az Oktatási Hivatal fog küldeni egy e-mailt, ami már teljesen hivatalos, biztos. Ezen kívül az egyetem is küld levelet, abban lesz szó beiratkozásról, kollégiumi felvételről, meg ilyesmikről. Azt viszont nem tudom, hogy ez a levél is e-mail vagy papír alapú lesz-e. De majd kiderül nem sokára. Én is várom már :)

2014. júl. 25. 11:40
 2/2 A kérdező kommentje:

Utolsó, nagyon köszönöm a válaszodat, teljesen igazad van, csak sajnálni, szánni lehet szerencsétleneket, minden bizonnyal a valóéletben nem sikerült érvényesülniük, gerinctelenül kiélhetik minden kudarcukat, az érettségi, már ha rendelkeznek vele, úgy tűnik nem terjed ki a szellemre, inteligenciára vonatkozóan :-(.

Mégegyszer köszönöm az értelmes, segítő válaszodat, eddig sajnos nem teljesen értettem a menetét, most felvételizek először. Neked is sok sikert az egyetemi évekhez!:)

2014. júl. 25. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!