Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Motorkerékpárra rakhatok...

Motorkerékpárra rakhatok hivatalosan bukó csövet?

Figyelt kérdés
Számomra elég nagy összegért vettem egy motor kerékpárt amit szeretnék megóvni akár egy karcolástól vagy nagyobb törésektől.

2014. júl. 1. 09:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem hinném, a kókányolást nem kultiválja az NKH. De persze ha megtervezteted és elfogadják, és megfelelő műhelyben rakatod fel és azt is elfogadják, akkor természetesen kaphat forgalmit. Csak ez nem lesz olcsó, ha meg házilag barkácsolsz valamit, akkor tuti megállítanak. Meg veszélyes is a körülötted lévőkre, ha nem megfelelően rögzíted. (Nem tudom hogy gondolod egyébként, egy ketrecet akarsz építeni a motor köré vagy mi? A műanyag idomok pont arra vannak, hogy azok karcolódjanak/törjenek, ne a fontos részek.)
2014. júl. 1. 09:40
 2/5 A kérdező kommentje:

Egy ilyen motorról lenne szó:

[link]

Itt nem igazán azért vannak a műanyag alktrészek, hogy azok karcolódjanak. :)

Egy ilyen bukócsövön gondolkoztam:

1.

[link]

2.

[link]

3.

[link]

2014. júl. 1. 09:48
 3/5 A kérdező kommentje:
Vagy inkább maradjak a bukó gombáknál ?
2014. júl. 1. 09:49
 4/5 anonim ***** válasza:
simán rakhatsz...
2014. júl. 1. 10:44
 5/5 anonim ***** válasza:

Persze hogy rakhatsz.

Ez nem balesetveszélyes, csak a motorod szeretnéd megóvni.

Nézz meg egy-két street-fighter mocit, körbe van csövezve némelyik..

2014. júl. 1. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!