Mi a véleményetek az AGV K3 SV- bukó sisakról?
Figyelt kérdés
Néztem a SHOX-ban 69900Ft-ért. Ilyen árkategóriában megéri a sisak az árát?2014. jún. 4. 18:50
1/5 Granitis válasza:
AGV tök mindegy milyen az csak is jó lehet. én már csak tudom mert a bátyjámnak volt olyan sisakja meg egy 600 as CBR je.
Egyszer rákanyarodott egy kocsi a fejének semmi baja nem lett csak a sisakot kellett levágni oh meg a lába úgy eltört (nem volt rajta csizma) hogy a mai napig platina van a lábában.
2/5 Granitis válasza:
De amit még nézz meg az a Givi meg a Jet márkájú sisakok szintén a shox ban. azok is megérik
3/5 A kérdező kommentje:
Esetleg más márkák? Caberg, SHOEI ?
2014. jún. 5. 07:10
4/5 anonim válasza:
sztem maradj az AGV-nél, én 13 éve használom az AGV sisakokat, persze időnként cserélem őket.
5/5 A kérdező kommentje:
Maradtam az AGV-nél. Eddig megvagyok elégedve vele.
2014. jún. 21. 09:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!