Előző munkahely kilépő papírokat 1 év után még meg lehet kapni?
Figyelt kérdés
Életem első munkahelye volt, felmondtam, de az utolsó hetet megadták szabadságra, utána meg beteg lettem, nem tudtam elmenni a kilépő papírjaimért, de azt mondták postán küldik. Megkaptam a kis rózsaszín könyvet meg egy jövedelemigazolást. Mivel fiatal vagyok és béna, azt se tudom mit kellene kapnom, senki nem mondta és tanította, de mindegy az én saram... Mert most dolgozok egy másik helyen és a könyvelő megcsinálná az adóbevallásom, de azt mondja ez nem elég,az kell amin látszik a bruttó jövedelem és mennyi szja-t vontak le, de nem tudom hol lehet, én ilyenre nem emlékszem, hogy kaptam volna, mert dossziéba tartom az összes papírom, amit arról a munkahelyről kaptam. Azért ciki, mert 1 év eltelt már azóta... Szóval nem kell szapulni, tudom sok ember imádja, inkább csak arra válaszoljatok kérlek, hogy lehet-e valahol ennek a papírnak utánajárni?2022. máj. 10. 10:47
11/12 anonim 

válasza:

Ha van ügyfélkapud akkor tényleg a legegyszerűbb ott intézni, mint a régi munkahelyről kikérni a papírokat.
Ügyfélkapun leellenőrzöd a tervezetet és elfogadod a bevallást. Ha mégsem stimmelnek a számok, akkor kijavítod ahol kell.
12/12 anonim 

válasza:

Én évek múlva is kiadok bármilyen igazolást a volt dolgozóimnak.
Soha nem csináltam belőle problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!