Új munkahelyre szokták kérni az előző kilépő papírokat? És az alábbi esetben számomra mi lenne a jó?
Felvettek, és ugye szokták kérni a az előző hely kilépő papírjait- szabihoz meg ilyenekhez gondolom.
Röviden a történetem:
Dolgoztam korábban valahol, majd a közvetítő idő közben ajánlott egy másik lehetőséget most ősszel, ahol úgymond megszívtam, mert 2 hét után felmondtak nekem...
Ezt nyilván kihagytam az interjún, mert rossz fényt vetett volna rám ( egyébként a közvetítő is kezeskedett értem, tehát nem én voltam rossz vagy kicsinylem, viszont a kis cég 2 tulaja közül nem volt egyet értés kit alkalmazzanak, én meg megszívtam)
Most erről a 2 hétről kéne nekem kilépő papír? :/
Plusz infó, hogy egy hónapja regisztrált álláskereső is vagyok, ezt nem tudom kell-e mondani, és akkor onnan kell igazolás, vagy elég ez a csodás utolsó rövid munkahely?
Tiszta ideges vagyok, hogy mit gondolnak majd, hogy ezt nem mondtam nekik. :(
Mindig kell a kilépő papír. A te érdeked is, hogy minden normálisan legyen vezetve.
És ugyan miért titok a 2 hetes munka? Próbaidőn voltál még. Előfordul az ilyen. Akár azt is mondhatod, hogy neked nem tetszett a hely.
Ja és természetesen a munkaügyi központban is jelezd.
Nem jár valami támogatás rád? Azt is jó lenne megkérdezni és mondani az új munkahelyednek.
Igaz, lehet túlparázom, hogy rosszat gondolnak ha meglátják benne. De sajnos így alakult. :/
Persze, szólok mindenképp a munkaügyinek is, hogy már van munkám, még nem kezdtem el dolgozni az új helyen.
Októberben regisztráltam be valamikor, nem tudom jár-e a munkáltatónak valami juttatás. (Talán az 3 hónap után van)
Lehet megemlítem nekik, ők úgyis tudni fogják.
Nem tudom érdekel-e valakit, azért leírom:
Szerencsére egyáltalán nem érdekelte őket,
kedvesek, rendesek voltak hál istennek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!