Mi a tapasztalat a Samandriel-Group Kft-vel kapcsolatban? Kriptopénz befektetésekkel foglalkozik, nagy nyereséggel kecsegtet.
Régebbi nevén Pölöskei Katalin Kft. volt a nevük.
Azt ígérik, hogy a befizetett pénzt kriptó pénzbe fektetik, és nagyon magas hozamot érnek el vele.
MNB pénzügyi tevékenységet végzők listáján nem találtam, ott csak mint biztosítási ügynökök szerepelnek.
És csupán kb 12-13 millós éves az árbevételük.
Honlapjuk üres jelen pillanatban:
Ügyfélportájuk:
De egyebkent szarok a negativ trollkodasodba.
Ha lenne raerzo keoesseged, nyilvan azert kerdezrem mert nekem is gyanus valami a ceg ajanlataban. Es az egyetlen hozzaszolo is annak ellenere hogy belevagott fenntartasai vannak. Es igen a laranoiadra is tojok miszerint ocska a szovegem... valojaban tenyleg ismeros keresett meg hogy mi a velemenyem. Es bar en is ova intettem a veszelyekre, ennek ellenere kivancsi voltam okyan velemenyere akiknek mar van valos tapasztalata.
De nagyreszt nem a valos kerdesre es csak rosszindulatu valaszokat kaptam...
De latom itt a GYK-n nem igazan erdemes szamitani joszandeku segitsegre.
10: Egyebkent meg a 8-as semennyire nem promozta a ceget. Csupan leirta amit eddig tud roluk. Valaszolt a kerdesre, a tobbiekkel ellentetben.
De ezek szerint a Te logikadat kovetve: Ne lehessen mar itt gyanus cegekrol/szolgaltatasokrol tapasztalat utan kerdezni. Mert: 1. A kerdezo hulye hogy ilyennel foglalkozik egyaltalan. 2. Aki valaszol az is hulye mert mar tapasztalata is van.
Vagy ha esetleg megsem olyan nagy bun hogy valami irant erdeklodtem. Hogyan tudtam/kellett volna szerinted ezt megtenni? Erre annyira kivancsi lennek?
Vagy hogy miert olyan kirivo ugyan hogy ezt a kerdest feltettem?
Bla bla bla. Nem vagy képes elfogadni az egyetlen értelmes választ: aki azt ajánlja, hogy kriptót tradelget neked, amivel te majd jól jársz, az le akar húzni. Pont. Nyávogjál ezen akármeddig is.
Olyan vagy, mint aki azt kérdezi, hogy mik a tapasztalatok Szörnyella jósnő jóslatairól vagy Tihanyi Tamás pénzenergia szolgáltatásáról dE CsAk aZOk írJAnAk aKiK vOLtaK nÁLa... lol.
Kedves #15,
Úgy látom nem igazán értesz az egészhez, de azért nagy mellel vállalod a semmit sem nyújtó véleményed. Tipikusan az az ember vagy, aki csak azért jár fórumokra, hogy a saját megalapozatlan véleményével/értelmetlenségével traktálja a másikakat.
Nem mondtam róluk semmilyen véleményt egyelőre, de úgyhiszem több éves befektetői tapasztalattal meg tudom ítélni, hogy minek mi a realitása. A szerződésben is le volt írva; ha hasznot termelnek, annak a 20%-a az övék, ha nincs haszon, akkor 0%. Ilyen egyszerű, ennek a működésére én is kíváncsni leszek élőben, ami nyilván nem garantált, amíg nem tapasztalom meg. A kriptos befektetés alapvetően is kockázatos, nem ez fogja kiverni a biztosítékot.
Másik dolog, személyesen ismerem a cég alapítójának fiát, nem fejtem ki pont itt, hogy milyen vonalon keresztül, mert az túl személyes vonatkozású lenne. A lényeg, hogy személyesen ismerem, az ő nyereségi tapasztalataiból indulok ki, láttam a konkrét számokat is.
A sajátomról egyelőre nem tudok beszélni, de majd kiderül minden.
Annyi újdonság, hogy ügyfélszolgálatuk van, rendesen visszahívnak, stb., ez egy plusz pont.
#18 Hadd tippeljek: egy ragyogó beszámolót fogunk hallani. Ha emelkedik a kriptópiac, akkor a te portfóliód még annál is nagyobbat fog menni, ha zuhan, akkor pedig attól függően hogy milyen a kamuzási stílusod, vagy sokkal kevesebbet veszítesz mint az átlag, vagy egyenesen nyersz, mert Kati néniék botjai úgy megshortolták neked a piacot!
Szerinted érdekel bárkit is, hogy egy scammer vagy shill milyen beszámolókat ír a "tapasztalatairól"?
Nem fogom bizonygatni, hogy különböző vagyok attól, aki kérdez,sem egyéb hasonlót. Aki úgy érzi, hogy hihet annak amit leírok és valóban a tapasztalatom, az jól teszi, mert semmi valótlant nem állítottam.
Aki nem hisz benne, ő pedig ne tegye. Nem fogom rábeszélni senkire.
Azt viszont be kell látnod, kedves előző, hogy a te nézőpontodból tekintve ha igazat írnék, azt se tudnád megkülönböztetni a kamutól.
Persze nem annyit írtam, hogy "trust me bro", mert csak és csak. Próbáltam levezetni ami történt.
Természetesen értem a kétségeidet, de nem feladatom eloszlatni őket, ahogy neked sem az, hogy meghazuttold amit mondok...
További szép napot mindenkinek! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!