Mi a tapasztalat a Samandriel-Group Kft-vel kapcsolatban? Kriptopénz befektetésekkel foglalkozik, nagy nyereséggel kecsegtet.
Figyelt kérdés
Régebbi nevén Pölöskei Katalin Kft. volt a nevük.
Azt ígérik, hogy a befizetett pénzt kriptó pénzbe fektetik, és nagyon magas hozamot érnek el vele.
MNB pénzügyi tevékenységet végzők listáján nem találtam, ott csak mint biztosítási ügynökök szerepelnek.
És csupán kb 12-13 millós éves az árbevételük.
Honlapjuk üres jelen pillanatban:
Ügyfélportájuk:
2022. máj. 6. 17:03
81/86 anonim válasza:
Kis színes érdekesség. A többszörösen elítélt, a Samandriel miatt jelenleg is eljárás alatt álló T. Pál annak a szintén elítélt bűnöző T. Csabának a testvére, akit tegnap engedtek ki a börtönből köztársasági elnöki kegyelemmel.
82/86 A kérdező kommentje:
#81: Akkor itt sem lesz probléma. Kiderül majd hogy tévesen tartóztatták le őket. És pár hónap múlva újra várják a befektetni vágyókat :D :D :D Vagy majd később elnöki kegyelemmel.
2023. nov. 20. 17:06
83/86 A kérdező kommentje:
2023. dec. 8. 20:26
85/86 A kérdező kommentje:
Én mikor elolvastam a szerződését az ismerősömnek, tudtam hogy csalás... Azóta hálás nekem, hogy nem ugrott bele.
Bár amúgy én ügyesebben bactam volna át az ügyfeleket (ahogy leírtam). De ennyire szofisztikáltak mégsem voltak... :D Pedig tök "profin" is lehetett volna csinálni, hogy az ügyfelek elbukják a pénzt...
jan. 26. 00:41
86/86 anonim válasza:
Jó, hát ezt nem Bernie Madoff, hanem két tanyasi Katica meg egy Panni szervezte, nem kell profizmust várni. Az emberi IQ spektrum olyan széles, hogy sokak ellen még nekik is van keresnivalójuk, mint látható.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!