Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha valaki megnyeri az ötös...

Ha valaki megnyeri az ötös lottót vagy az euró jackpotot, azt sokat hivogatja a bank?

Figyelt kérdés
Vagy más módon jut nagyon sok pénzhez. Annak ha olyan sok pénze van a bankban azt sokat hivogatjak a bankok hogy fektessen be? Zaklatják mert vip ügyfél? Vagy milyen lesz az élete annak aki hirtelen kap ennyi pénzt? És ha több bankba akarja elosztani a biztonság kedvéért akkor az összes bank zaklatja meg hivogatja vagy hogy van ez? Nehéz elképzelni hogy nyugodtan hagyják az embert. nem nyertem semmit mielőtt valaki azt hinné, dr szoktam ilyeneken gondolkodni. Vagy aki más módon lett nagyon gazdag az is ide tartozik, milyen érzés lehet??

2022. ápr. 17. 16:09
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Csóró vagyok nagyon azért. Csak pénzből lehet pénzt csinálni.
2022. ápr. 17. 17:44
 12/16 Dzsoki ***** válasza:
84%
Lehet,hogy hívogatja. Egyrészt erre a védekezés,hogy amennyiben folytatják,elviszed máshová a pénzedet. Továbbá,amikor hívnak,névre szólóan keresnek.( Ez még kisebb összegeknél is van,hogy mivel jó adós vagyok,ajánlanának,még hitelt.) Tehát,minden hívásnál elmondod,hogy senkinek,semmilyen információt,nem adsz,így abba fogják hagyni a hívogatást. Amennyiben ráérsz játszani,akkor kamu adatokat mondasz. Vélhetően,ezek után sem fognak hívogatni! Esetleg a megadott telefonszámon lévő készülékedet,mindig kikapcsolva tartod. Egy másik számon kommunikálsz a többiekkel,akik fontosak neked. A banknál megadott szám frankó,de nem vagy köteles bekapcsolva tartani,azt a telefont.
2022. ápr. 17. 18:31
 13/16 Hintalow ***** válasza:
75%

Nem "hívogatják" és jellemzően ilyen nyereményeket nem is sima lakossági számlán tartanak. A szerencsejáték Rt. kapcsolatban van a legnagyobb privátbanki szolgáltatókkal, és ha a nyertes igényli, akkor kérésére kiközvetítik az általa választotthoz (vagy választottakhoz, ha pl. szeretné több szolgáltatónál tartani a pénzét)

Ilyenkor a adott privátbankárokra sokszor némi edukációs feladat is vár, ha az ügyfél elfogad tanácsokat, hallottam sztorikat (én is privátbanki szolgáltatónál dolgozom, van pár lottónyertes ügyfél is nálunk is) pl. hogy nem mondjuk el az összes rokonnak, nem veszünk palotát amit utána nem tudunk fenntartani stb.

2022. ápr. 18. 14:52
 14/16 anonim ***** válasza:
68%

"Az ilyen nagy nyeremények nem hozzáértő kezekben hamar elpárolognak.

Általában max 5 évig tartanak.

Ezalatt a nyerteseknek tönkremennek az emberi kapcsolatai, általában kialakul náluk valamilyen függőség (alkohol, drog..)."

Vagy legalábbis a soha nem nyerő többségünk lelke nyugodtabb ha ezt gondoljuk. Aztán ki tudja :)

2022. ápr. 20. 17:45
 15/16 A kérdező kommentje:
Én szerintem ahhoz már nagyon hülyének kell lenni hogy valaki annyi pénzt el verjen. Modjuk az se mindegy mennyit nyert. Mert lehet az ötösön nyerni 200 milliót de akár 4 milliárdot is. Mikor mennyit. Ugyanúgy van ez a többi lottón is. Na most én nem tudom elképzelni hogy valaki elver 4 milliárdot nullára, ahhoz tényleg már atom hülyének kéne lenni.
2022. ápr. 20. 19:05
 16/16 anonim ***** válasza:

5 évig lol

10 milliárdos eu jackpottal 50 évig is kihúzod 0 munkával úgy, hogy van havi 15 millió forintos kereted

2022. jún. 14. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!