Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha valaki megnyeri az ötös...

Ha valaki megnyeri az ötös lottót vagy az euró jackpotot, azt sokat hivogatja a bank?

Figyelt kérdés
Vagy más módon jut nagyon sok pénzhez. Annak ha olyan sok pénze van a bankban azt sokat hivogatjak a bankok hogy fektessen be? Zaklatják mert vip ügyfél? Vagy milyen lesz az élete annak aki hirtelen kap ennyi pénzt? És ha több bankba akarja elosztani a biztonság kedvéért akkor az összes bank zaklatja meg hivogatja vagy hogy van ez? Nehéz elképzelni hogy nyugodtan hagyják az embert. nem nyertem semmit mielőtt valaki azt hinné, dr szoktam ilyeneken gondolkodni. Vagy aki más módon lett nagyon gazdag az is ide tartozik, milyen érzés lehet??

2022. ápr. 17. 16:09
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Szóval mit élhet át biztosan hatalmas öröm lenne nekem szerintem sírva is fakadnék hogy végre megoldódik minden. De szerintem a bankok nem hagyják az embert. És ha csődbe megy csak 30 millióig van kártérítés is.
2022. ápr. 17. 16:11
 2/16 anonim ***** válasza:
83%
Hee? Letiltod a reklámhívádokat és kész
2022. ápr. 17. 16:13
 3/16 anonim ***** válasza:
14%

Hát ez az!!!

A "szakemberek" által vezetett bankok csak 30 millióig (de ha 300 millió, akkor is ugyanaz) vállalnak garanciákat, egy devizahiteles kisember meg az egész vagyonával egy életen át felelős a felvett pénz visszafizetéséért!

Különben a kérdésre: több bankba kell betenni, és lehetőleg külföldön!!!

2022. ápr. 17. 16:18
 4/16 anonim ***** válasza:
88%
Dehogy hívogatják.
2022. ápr. 17. 16:25
 5/16 anonim ***** válasza:
18%

Az ilyen nagy nyeremények nem hozzáértő kezekben hamar elpárolognak.

Általában max 5 évig tartanak.

Ezalatt a nyerteseknek tönkremennek az emberi kapcsolatai, általában kialakul náluk valamilyen függőség (alkohol, drog..).

Szóval, ha a nyeremény nélkül is jó az életed, akkor tudod hasznát venni.

Ha "végre megoldodik minden" akkor nem fog. Csak nagyobb bajok jönnek.

2022. ápr. 17. 16:31
 6/16 anonim ***** válasza:
77%
Megmondanád, hogy még egy hívás és viszed tőlük a pénzedet. E-mailt írhatnak.
2022. ápr. 17. 16:40
 7/16 A kérdező kommentje:
5. Nem mert passzív befektetéseket csinálnék amennyit csak tudok. Meg amúgy sem mondanám el senkinek. Mivel nincs igényem luxus életre nem jönnének rá. De még ha rá is jönne valaki se érdekelne hazudnék akkor is nem nagyon zavarna. Nem vallanam be soha. bár tudom hogy nagyobb az esély hogy belém vág a villám minthogy nyerjek.
2022. ápr. 17. 16:45
 8/16 A kérdező kommentje:
De azért jól esik néha álmodozni. Ha nekem nem kéne dolgozni csak mindennap azt tehetem amihez kedvem van illetve tudnék utazgatni az már boldogság lenne. Nem kéne luxus palota meg hasonlók.
2022. ápr. 17. 16:46
 9/16 A kérdező kommentje:
Amúgy sem valószínű hogy a lakhelyemen maradnék mert nem szeretek itt lakni.
2022. ápr. 17. 16:50
 10/16 anonim ***** válasza:
20%

"Nem mert passzív befektetéseket csinálnék amennyit csak tudok."

És honnan tudod, hogy azt hogy kell csinálni? Most miért nem csinálod azokat? (az kifogás, hogy nincs elég pénzed)

2022. ápr. 17. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!