Akinek Cib Eco bankszámlája van?
A bankmonitoron keresztül nyitottam online, de még nem írtam alá. A rövid összefoglalóban azt írták, hogy kb 800 ft a havi díj. A szerződésben meg irnak évi kb 23000-es díjat is, és most nem értem:((( ne nézzetek hülyének légyszi, de annyira nem értem az ilyen szövegeket. Akinek ilyen van, az mennyit fizet összesen. Minimálbér összege érkezik a számlámra minden hónapban, értem az ingyenes kézpénzfelvétel szabályait, de ez most elbizonytalanitott.
Köszönöm!
Nekem Eco van 5 éve, nem a bankmonitoron keresztül.
Éves kártyadíjat vonják, havi kártyavezetési díjat nem kellett még egyszer se fizetnem.
Szerintem a bankmonitor annyival tud többet, hogy az első 1-2 évben a kártyadíjat is elengedik.
"A CIB ECO Bankszámla havi számlavezetési díja 0 Ft, amennyiben havonta a nettó minimálbérnek megfelelő összegű jóváírás érkezik átutalással a bankszámlára (akár több részletben is). A feltétel nem teljesülése esetén a havi számlavezetési díj 2.438 Ft havonta."
Nem vonnak havonta semmit. Evente egyszer vonjak le a kartyadijat. Nem szoktam figyelni, 5-6 ezer.
Nem tudom milyen koltsegeket talaltam en nem talaltam meg a cib oldalan.
Az Eco számlának 0Ft a számlavezetési dijja abban az esetben,ha a mindenkori nettó minimálbérnek megfelelően érkezik a számlára jóváírás,akár több részletben is (pénztári befizetés nem tartozik ide). A számlanyitást követően 3hónap türelmi idő van,ezalatt nem számolják fel a számlavezetési díjat,ha nem érkezne a számlára jóváírás.Az kártyának a díját évi1x vonják,a kártya aktiválásától nézve. A díj attól függ,hogy sima Inspire elektronikus kártya(4600körül),vagy a dombornyomottat választottad,ami nagyságrendileg 8000Ft.
Remélem tudtam segíteni!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!