Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Potyára bérlek egy albérletet,...

Potyára bérlek egy albérletet, mit tennél a helyembe költség csökkentés érdekében?

Figyelt kérdés
A helyzet a következő, szingli vagyok és külföldön dolgozok hétfőtől péntekig, hogy legyen hova haza jönnöm, bérlek egy albérletet Magyarországon. Ezt az albérletet havi 8 nap használom ami nem túl gazdaságos és költséget szeretnék csökkenteni. Idegenekkel nem akarok összeköltözni, a munkám nem engedi meg, hogy külföldre költözzek és ott béreljek albérletet. Saját ingatlant nem akarok vásárolni. Hotel nem opció, mert kb ugyan olyan árba jön ki mint az albérlet. Csak szobát nem akarok bérelni, túl sok a cuccom és nem igazán akarok idegenekkel lakni. Én egyetlen egy jó opciót látok, egy barátnőt találni akivel lehet osztozni a költségeken és amúgy is szükséges egy kapcsolat. Esetleg valaki más idegilenes opciót lát? Egyéb gondolatok?

2022. ápr. 10. 00:12
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
78%

Nem úgy megy az az áfavisszaigénylés ahogy a főnököd parasztvakít…:D

Meg a csajozás sem úgy hogy leakasztasz valakit a tömeges jelentkezők közül aki még lakbért is fizet.:D

2022. ápr. 10. 14:31
 32/34 anonim ***** válasza:
0%

27: egyelőre több ingatlanom van, mint neked, ennyire rossz dolog a hitelfelvétel (persze ész is kell hozzá).

Nem gondolom, hogy ha egy albérletet nem tudsz megfizetni, és azért akarsz párkapcsolatot, hogy legyen, aki fizeti a lakhatásodat, akkor annyira irigylésre méltó helyzetben vagy, de fő az önbizalom.

2022. ápr. 10. 17:39
 33/34 anonim ***** válasza:
79%

nekem az az érzésem, hogy csak kötekedni akarsz, vagy felvágni, hogy neked jobb az életed mint mindenki másnak, főleg úgy, hogy már te rég eldöntötted, hogy mit is akarsz csinálni.

Vagy csak valami tuti megoldásra vágysz, hogy "hey, itt ingyen lakhatsz, ha így csinálod és még Marinéni főz is rád"?

Tudod, hogy ilyen nincs. Viszont ha én nő lennék és olvasnám, hogy azért akarsz összejönni velem, mert akkor nem kell albérletet fizetned és nálam lakhatsz... hát szép szóval, nem szívesen jönnék össze veled.

2022. ápr. 11. 13:33
 34/34 anonim ***** válasza:
79%
Ha annyira okos lennél, akkor azt csinálnád, mint nem egy ismerősöm, aki ingázik. Vettek egy kisebb lakást, szépen berendezték és csak hétvégente használták, hétköznap meg egy cégen keresztül airbnbztették, vagyis nem hogy mínuszos (neked 120 az albi), hanem még pluszosan jöttek ki belőle.
2022. ápr. 12. 17:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!